0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Bebek maması ekonomik olmalı ve bebege de yaramalı deneyimlerinizi paylaşır mısınız hangi mamayı kullandınız ve gelişimi nasıl ilerledi

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,503 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bebelac gold cok memnunum 
önce (4 puan) tarafından
Ben oglum için 2 ay kullandım ama içtiği gibi midesine inmeden geri çıktı birde topaklanma oluyor
önce (4 puan) tarafından
Ben oglum için 2 ay kullandım ama içtiği gibi midesine inmeden geri çıktı birde topaklanma oluyor  ama her bebek farklı bunda da bir denerim umarım iyi olur
Bebekliğinden beri kullanıyorum bebelac goldu
önce (4 puan) tarafından
Şuan kaç aylık
5 ay sonra 3 yaşına gircek
-Reklam-
0 oy
önce (2,886 puan) tarafından
Oğlum için 3 sene öncesi 10 gün vermiştim. Frisolac gold iyi gelmişti ona
Hastanede vermişlerdi başka ağır gelmişti midesine kusup durdu hep. Sonra bu iyi gelmeyene bunu veriyoruz diye frisolac gold verdiler onunla rahat etti şükür
önce (4 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaşadım ilk kızımda aptamil prosteyn kullandım ve her yerde bulamadık onu bebevita kullandım oda kabız yaptı oglumda da deprem olmuştu Kahramanmaraşta yaşıyorum sadece bebelac vardı onu kullanmak zorunda kaldım belli bir süre ama kilo artışı iyiye gitmede dediginiz gibi hep kusuyordu
önce (4 puan) tarafından
Bulunması kolay bir mamadır umarım çünkü anne sütüm hiç olmadı iki bebegimde de şuanda da 38 haftalık hamileyim yine olmazsa diye tedbir amaçlı alıp koyucam da ☺️
Eczaneden almıştık vardı o zamanlar. Çok uzun süre almadım ama internette daha uygun olabilir. Değerlendirebilirsiniz. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah iyi olur
önce (4 puan) tarafından
Allahım razı olsun ❤️ araştırıcam
0 oy
önce (927 puan) tarafından
Sma optipro kullandım ilk 4 gün sürekli, sonraki 2 gün günde 1 yada 2 sefer, sonra bıraktım. Kullandığım süre içinde ne zaman versek çoğunu kustu, kilo kaybı yaşamadı bebek ama üstüne kilo aldığını da söyleyemicem açıkçası
Öyle yapıyorum ama içerde birşeyler kalıyo belli ki
önce (6,623 puan) tarafından
Az daha büyüsün gaz damlası kullanirsin
Birkaç gündür uyanık kalmayı alışkanlık haline getirmeye başladı, erken değil mi bunun için 11 günlük daha
önce (6,623 puan) tarafından
Erken bence .ama her bebek uykuyu sevmez . Bnmkinde sarılık vardı uyuyordu sürekli sonra uyumaz oldu
Uyuyamayınca da huysuzlaşıyo, o huysuzlaşınca ben stres yapmaya başlıyorum derken daha da huzursuzlanıyo
0 oy
önce (3,506 puan) tarafından
Biz sma kullandık şuan güncel fiyatti nedir bilmiyorum, ama uygun ariyorsan Bebelac canim o da güzel mama. E bebek de mamalar uygun oluyor internet sitesinden bakabilirsin mağaza ve site fiyatları aynı canim 
önce (4 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım önerini göz önüne alacağım ❤️
önce (3,506 puan) tarafından
Rica ederim canim ❤️
0 oy
önce (3,962 puan) tarafından

sma tavsiye ederim cnm 

önce (4 puan) tarafından
Şuanda kullanıyor musunuz siz
önce (3,962 puan) tarafından
Oğluma kullandım mama yaşını geçti artik

Ayin 24 u doğumum var bunada sma alicam
önce (4 puan) tarafından
Hadi hayırlısı bakalım benimde 29 aralık sma yı da bir araştırayım ☺️
0 oy
önce (960 puan) tarafından
Hipp organik aldık ama içtiği gibi kusuyor. 
Geceleri sütüm gelmiyor çok az geliyor. Geceleri kullanıyorum. Ama kusuyor ya da içmiyor. Şu an aptamili kullanıyorum onda o sorunu yaşamadım
önce (4 puan) tarafından
Benim hiç sütüm olmuyor
Benim de çok yok. Bebeğin yenidoğan mı? Süt üretümine yardımcı şeyler tüket  bol bol da su iç camım
önce (4 puan) tarafından
Daha doguma var ama bünyem süt üretmiyor ilk bebegimi 12 gün süt var sanıp emzirdim ve böbrekleri iflas ediyordu az kalsın o yüzden tedbir amaçlı alacagım ama inşallah bunda olur hiç bir yedigim içtigim bir şeyin faydasını görmedim günde 3.5 litreye kadar sude içtim ama olmayınca olmuyor işte rabbimden hayırlısı bakalım ☺️
Anladım canım. Hayırlısı. Mama çeşitleri de bebekten bebeğe değişiyor. Anca deneyip bulabilirsin sanırım bebeğin için en iyisini.
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Cnm  dogum yaptım aptamil kullandım  fakar q kere acil mama bitti bimin mamasını aldık kustu dr gittik reflü oldunu ögrendik 3 ayıgeckin aptamil AR reflü kullandık belki 4 ay kadar sonra bebelac gold kullandık cocugumda süt alerjisi cıktı neocate devlet manası kullandık diyet yaptık gecti 3 ay sonra bebrlac gold devam ettik ithaline bebelac gold iyi grldi kilo aldı suan hamileyim. 5ay olacak insallah hipp kullanacagım masaların cogu boykot ütünü baltımda 
önce (4 puan) tarafından
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim hipp i araştırdım da 350 Gr mama 370 tl ve haftada 2 3 paket almamız gerekir buda bizim için biraz zor olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 140 göst.
6 Mart 2022 Aile kategorisinde Ogedayinannesi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
24 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Trbznlugln (2,041 puan) tarafından soruldu