0 oy
352 göst.
önce Diğer kategorisinde (229 puan) tarafından
Esimin teyzesi bana mesaj atti diyoki bu evin gelini değil misin .temizlikte hiç yardim etmiyorsun diyor.bende dedimki kayinvalidem böyle bisey söylemiyor sana noliyo dedim.

16 Cevaplar

+6 oy
önce (4,360 puan) tarafından

Ben soyliyimmi ..bence kaynanan ablasina senden sikayet etmis ..ablasida sinirlenip seni aramis 

Acı ama gercek sjsjsj
önce (4,079 puan) tarafından
Yüzde yüz öyle zaten :)
önce (384 puan) tarafından
Bunu söylemek için gelmiştim
-Reklam-
0 oy
önce (960 puan) tarafından
İyi demişsin. Ama kaynanan da söyletiyor olabilir gibime geldi. Kendi söylemeye çekiniyor olabilir.
0 oy
önce (2,438 puan) tarafından
Bütün eş tarafının bana atmak istediği ama atamadığı mesaj olduğuna eminim ☺️ 

Çok düşünüyorsa o yardım etsin. Sizin durumunuzu bilemem ama kızları varken ve çok şükür elden ayaktan düşmemişken ben de yapmak zorunda değilim. Herkesin kendi iç muhasebesine kalmış bir konu
0 oy
önce (18,902 puan) tarafından
Kaynanan yaşlı mi hasta mı hiç temizlik yapanı yok mu. Kendi yapamiyor mu
önce (229 puan) tarafından
İki tane kızları var .genç kaynanam ya 45 yasinda
önce (18,902 puan) tarafından
Hastalık sağlık durumu yoksa bı zahmet totosunu kaldırsın. Evini temizlesin. Kardeşi de çok meraklıysa o da ablasının evini temizleyebilir.
0 oy
önce (395 puan) tarafından
Etsen de etmiyo derler yaranilmiyo ki. Hizmet eden biyun eğen gelinler baştan sevilmiyo. Ne kadar el el üstünde herşeyi isteyen gelin varsa hep mutlu. Boşver o yüzden en azından yapmada lafını etsinler. Bende olsam aynı cevabı veririm. O benim annemse benden kızı gibi hizmet bekliyorsa kızı gibi davranıp birşeyden rahatsizsa yüzüme soylesin. Teyzeme soyletmis gibi geldi bana
önce (1,401 puan) tarafından
Bosun eğmeyene de 7 köyün delisi muamelesi yapiliyo bunu napacan :D
önce (395 puan) tarafından
Yapılsın varsın :D sanki hizmet ediyoruz da bişey oluyo. Ben yapmıyorum kaynanamda istemiyo. Eli ayağı tutuyo kizida varmış çocuklu kadın ne kadar yardım edicek ona
Gayret bana sahip çıkan insan evladı cikdi
0 oy
önce (10,039 puan) tarafından
Gelinim hizmetci değilim diyebilirsin :)
0 oy
önce (371 puan) tarafından
Aynı evde mi yaşıyorsunuz yoksa gitsin kendi yardım etsin bacısına kendine mi kalmış msj atmak deseydin ben esimle evlendim kendi evimin hanımı olmak icin...
0 oy
önce (917 puan) tarafından
Evin gelini olunca sürekli temizliğe mi gitmek gerekiyormuş hayırdır kaynanamın evine bir kere temizliğe gitmediğim için sanırım gelini değilim artık böyle saçma şey mi olur teyze kara cahil kaynana ondan cahil takma sen gitme de temizliğe yapabiliyorsa yapsın yapamıyorsa yardımcı tutsun 
0 oy
önce (487 puan) tarafından
Durduk yeremi yazdı 
0 oy
önce (787 puan) tarafından
Asla kaynanam demiyor da demem sanki diyebilirmis gibi .. ben evin geliniyim hizmetlisi değil sen yap  ...ayrıca sen ne alaka derdim...
0 oy
önce (1,616 puan) tarafından
Olur mu öyle şey gelin demek hizmetçi demek 
önce (2,237 puan) tarafından
Jsjsksksjs
0 oy
önce (91 puan) tarafından
Güzelce vermişsin cevabını gerek yok başka söze:⁠-⁠)
0 oy
önce (570 puan) tarafından
Gelinleri hizmetçi gibi görmüyorlar mı varya deliriyorum temizliklerini yapmak için mi evlendik yahu
0 oy
önce (1,623 puan) tarafından
Benim babaannem 80 yaşında kadının diz kapakları protez. Bir bacağı da kısa topallayarak iş yapar, sandalye koyar bulaşık makinesinin yanına işini yemeğini yapar. 45 yaşındaki kaynanan da yapsın bir zahmet. Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil. Teyzeye de yaz sen kim oluyorsun da böyle mesaj atıyorsun diye hadsize bak. Hastalık falan olur gidilip yardım edilir yani 
0 oy
önce (2,585 puan) tarafından
Gelinsin diye mecbur musun yapsan da yapmadı derler 
0 oy
Sen bu evin dilli düdügü müsün?ne ötüyorsun ileri geri ..msjim bu olurdu ✓

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 313 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 845 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 271 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu

405,873 soru

12,164,329 cevap

36,617 kullanıcı

...