0 oy
124 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar belki benim gibi çok insan vardır , benim oturduğum yerde gidecek kimsem yok akrabam yada komşuluk falanda yok. Hep evde çocuklarla ya parka gideriz yada market . Gidecek bir kapım yok bazen arıyorum gidecek bir arkadaş , sohbet edecek. Burada yok eşimin işide burada arada bazen canım çok sıkılıyor. Eşiminde izni sadece pazar günleri yoğun çalışıyor merak ettim benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz. 

11 Cevaplar

0 oy
önce (347 puan) tarafından
Ben sürekli evdeyim bebeğim de 7 aylık hiç arkadaşim tanıdığım yok dışarı çikmak istesem her yer yokuş bebekle gidemiyorum 
önce (6 puan) tarafından
Benimde 2 yaşında kızım ve 10 aylık oğlum var, evdeyim sürekli canım sıkılsa gidebilecek biri olsun isterdim , annem vefat etti k.validem başka şehirde burada akrabamızda yok.
-Reklam-
0 oy
önce (909 puan) tarafından
Ben ailemden arkadaşlarımdan uzaktayım eşimin ailesiyle de bikaç aydır görüşmüyorum komşuları da görünce merhaba merhaba o kadar.Bazen haftalarca dışarı çıkmıyorum alışverişi ya eşim yapar yada sanaldan alırım çocukta yok daha hamileyim bütün gün tekim yinede sıkılmıyorum insanın Kendi kendine yetebiliyo olması kendine yaslanması lazım bnce.Kimseye ihtiyacım yok ben bana yetiyorum 
önce (6 puan) tarafından
Ne güzel senin sıkılmıyorsun , ben seviyorum aslen sosyalliği iki muhabbet ihtiyacımı edince motivem yükselir ama bulamayınca bana zor geliyor. Belki zamanla bende öğrenirim senin gibi olmayı.
0 oy
önce (944 puan) tarafından
Ben bu duygu ile ergenlikte tanıştım ve artık gelene gidene tahammülüm olmayacak bi noktaya geldim. Kendimle mutluyum çok şükür. Mesela şuan eşim çocukları aldı kaynanamlara götürdü. Minik bebemle kafa dinliyorum. Onu da uyuttum. Uyanmazsa yatsıyı kılıp keyif yapcam. Kitap okuyabilirim, bitanıdık blog diye bir YouTube kanalı var onu izlemeyi çok seviyorum kaliteli bi kanal. Ya da ev işi yaparım canım çok isterse. Gelmek isteyen 3 aile var veya daha fazla, bebek görmeye. Ama benim ortanca daha çişini öğrenemedi mesela. Onu bahane ediyorum ve misafirleri bekletiyorum. Bahane de sayılmaz aslında gerçekler. Halıları yıkattık geri işedi. Yani benim kardeşim de öyle 9 yaş küçük. Sürekli canım sıkıldı diye bana gelmek ister. Sonra bana sürekli saçma sapan ergence dertlerini anlatır. Resmen gelecek diye korkuyorum. Aşırı negatif biri. Bi de peçeli bi arkadaşım var dostum. Onu çok severim aynı yaştayız. Eşlerimiz de arkadaş. Onunla da bazı konularda görüşlerimiz farklı olduğu için çok görüşmemeyi tercih ediyorum. Fazla katı geliyor ve başka sebepler. Bana gelmek istiyor evin dağınıksa beraber toplarız diyor ama ben kıyamıyorum. Çok uzattım kusura bakma. Kısaca kendimle mutluyum ve mecbur kalmadıkça kimse beni evden çıkaramıyor. Eşim bazen kredi kartını verir git alışveriş yap evde bunalma ben çocuklara bakarım der. Böle bi teklife kim hayır diyebilir tabii ki o zaman gezerim ❤️❤️
önce (6 puan) tarafından
Peki çocuklar dışarıyı falan istemiyorlarmı benjm kızım 2 yaşında bir gün çıkarıyorum bir gün çıkarmıyorum çıkarmadığım gün eziyet ediyor , sürekli kapıyı gösteriyor. Evde olduğum zamanda evde iş te yaptırmıyorlar sürekli onlarla ilgileniyorum, bazen bir yetişkinle sohbet etme ihtiyacı hissediyorum.
0 oy
önce (90 puan) tarafından
Bnimde öyle valla büyük kızımda cok sıkılıyor sırf onun icin ikinci cocuğu yaptık. Binamda yaşitim üc kişi tek var oda biri ücretli öğretmenlik yapıyor vakti yokmuş bir diğeri evde calişiyor müşteri hizmetlerinde diğeri ise cok soğuk bide evde olmuyor diğer geri kalanlar yaşıtlarım değil kafa dengi hic değil bi kayınvalidem var oda sürekli gelirdi huzur vermezdi herşeye kariştiği yetmezmiş gibi bide o evde diye öz bakımlarımı yapamaz olmuştum en sonunda soğuk davranmak zorunda kaldım sıkılmayı onun can sıkıntısına tercih ettim. :)) 
önce (6 puan) tarafından
Sendede kafa dengi yokmuş ,  bu can sıkıntısı yla yaşamayı öğrenicem zamanla.
0 oy
önce (1,754 puan) tarafından
Aynı kızımla oynarim park market çarşı alıştım artık 
önce (6 puan) tarafından
Demekki benim gibi çok insan varmış .
0 oy
önce (1,091 puan) tarafından
Bu postu ben açmışım gibi hissettim ya ben de öyleyim oğlum 15 aylık o da çok sıkılıyor ama napalim oğlumla oyunlar oynuyoruz arada dediğin gibi markete çıkıyoruz falan öyle geçiyor 
önce (6 puan) tarafından
Allah bizede yardım etsin o zaman .
0 oy
önce (10,891 puan) tarafından
Valla ben kendimi ibadete verdim anca oyle huzur buldum hic bos vakit kalmiyo bana kendime o kadar cok plan koydum ki yetismekte bile zorlaniyorum o yuzden sikilip bunalmaya vaktim oek olmuyo ha illaki oluyo o zamanlar da da depresyonun dibini siyiriyorum 1 hafta 10 gun surup gidiyo 
önce (6 puan) tarafından
Maşallah ne güzel kendine bir düzen oluşturmuşsun , Rabbim daim etsin .
0 oy
önce (1,407 puan) tarafından
Eşim homeofis çalışıyor yanıma gelen giden genelde teyzeler yaşlı kesim beşiği az salla deyip çay koysam elim ağrıyor deyip kaçıyorlar  eşimin maaşı yatınca çarşı oazara gidebiliryorum o kadar ...
önce (6 puan) tarafından
Eşin homeofis ne iş yapıyor acaba , bende internetten müşteri temsilciliğine başvuru yaptım ama çocuklarla yapabilirmiyim bilmiyorum.
0 oy
önce (13,404 puan) tarafından
Bende aynıyım eltim var aynı yasiz ama gidip gelmeyiz çoğu zaman evdeyim yani bi şekilde akşam oluyor çocukla 
önce (6 puan) tarafından
Ay demekki benim gibi çok kadın varmış yalnız olmadığıma sevindim.
0 oy
önce (194 puan) tarafından
Ne kadar çok kişiyle aynıymışız benimde öyle iki küçük bebegim var kimsede yok oturdugum şehirde bende bu aralar çok bunalıyorum aslında evde olamyı severim vakitte geçiririm güzel ama iki çocukla yoruluyorum sanırım destek arıyorum yani arada birileriyle görüşüp iki kelime etmek istiyor insan
önce (6 puan) tarafından
Aynı anlattığın gibi Canım yorgunluk ve destek ihtiyacım oluyor, hep evin  içinde aynı şeyler bir hava değişikliği arıyor insan .
0 oy
önce (3,962 puan) tarafından

Eşimi çocuğumu arkadaş yapıyorum 

Yapıyorum kisirimi poğaça mi kekimi demliyorum cayimi oturup kocamla dedi kodu yapıyorum çok iyi geliyor terapi gibi 

önce (6 puan) tarafından
Maşallah eşinle arkadaşlık yapabilmek te çok şanslısın , hayatından memnun olmakta çok şanslısın.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.
27 Kasım 2024 Aile kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.

405,931 soru

12,167,249 cevap

36,628 kullanıcı