+1 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Esin korunsun demeyin lütfen korunmak istemiyor sizler hangi yöntemi kullanıyorsunuz bugün oruç tutuyum 9 gün oldu dedim temizlendim dün bunsaat bı baktım tekrar olmuşum lekem var artık yordu beni sprail hapi mi onerirsiniz yoksa iğne mi kilo yapmayan bir yöntem hangisi 

2 Cevaplar

+1 oy
(4,420 puan) tarafından
Yalnız bu sizin rızanızı gözetmemek demek. Eşinin korunmasını istiyorsan korunmalı. Senin rızan olmadan o sıvı senin vücuduna girmemeli...
(158,469 puan) tarafından
kadin cilekes kadin vefakar kadin cefakar kadin cocuk bakar ev isi yapar kadin herseye heryere yetisir tum dertler yukler kadindadir erkek sadece kendi zevkini dusunur bi kismi calisir bi kismi calismaz bile ama kral gibi yasamak zirvede olmak ister neden boyle
(4,420 puan) tarafından
Bende spiral var eşim kondom kullanıyor.
(7 puan) tarafından
Peki sizde adet uzaması yapmıyor mu 10 gün oluyor 15 günde
(4,420 puan) tarafından
Yok 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir aksilik ya da anormallik yaşamadım. Adet düzensizliğim oldu ama o da kist yüzündenmiş onu da aldırdım
(7 puan) tarafından
Hakkınızı helal edin anldim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
neden istemiyo oyle bi luksu neden ona veriyosun kendini bu kadar degersizlestirme 
(7 puan) tarafından
Özür dilerim hakkımızı helal edin mutlu olmam diyir ama hiç demedik bile
vaeya tum yuk kadinda ev cocuk hersey kadinda bide korunmayida kadina yukkuyo bu erkekler cok acimasiz
(7 puan) tarafından
Haklısınız dedim ya hala bozamiyorum orucumu bu saate kadar durum diye bozuldu ama en çok ibadet zoruma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nejladag (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
7 cevap 247 göst.
0 oy
5 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,447,306 soru