0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar ben 18 haftalık hamileyim daha önce iki kere düşük yaptım sonra test yaptırdım kan pıhtılasması sorunum çıktı hamile kalınca iğneye başladık hemen şuan herşey yolunda çok şükür ignem yetmiyor 5 günlük elinizde fazla varsa yardımcı olabilirmisiniz kizlar

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim bir şey soracam ne gibi test yapıldı acaba bunu çok merak ediyorum kendin mi istedin diye mi yapıldı  yoksa doktor mu testi yaptı 
(22 puan) tarafından
2defa düşük yaparsan Devlet hastanelerinde genetik test yapıyorlar 1ay gibi bir sürede sonuç çıkıyor canım doktor sonucuna göre önlem alıyor canım
tarafından
Benim de 2 düşük var ama devletteki doktor burda yapılmıyor dedi de o yüzden sordum canım çok teşekkür ederim
(22 puan) tarafından
Şehir hastanesinde yaptırdım canım tıbbı genetik bölümünden
tarafından
Burda eğitim araştırma hastanesi var tek canım özele de sordukta onlar da tam bilgi vermedi bir gün gidip görüşecem inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalbi mi atmiyordu
(22 puan) tarafından
Evet gelişmiyordu
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Raporun varsa elinde bitmese bile ödüyor aldığın eczaneyi ara sor rapor varmı diye yoksa sana iğneyi başlayan doktora söyle rapor yapar 
(22 puan) tarafından
Var ama 1aylık 3aylık değil nasıl oluyor yaptıramadım 1aylık olduğu için vermiyor
(5,440 puan) tarafından
Rapor 6 aylık yada bir yıllık olarak çıkar bence yarın eczane ile görüş
(22 puan) tarafından
Çıkmıyor Perinatoloji 1ay çıkarıyor

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 821 göst.
0 oy
4 cevap 483 göst.
17 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.