+1 oy
122 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (27 puan) tarafından
Adet bitiminden sonra hemen gebelik olurmu

4 Cevaplar

0 oy
(13,882 puan) tarafından
Benim oğlan öyle olmuş yumurtlamadan önce iki kez yumurtlamışım :) bu da tavuk gibi oldu ama. Mümkün yani
(3,622 puan) tarafından
+1
Haha Allah ta seni guldursun :) iki kez yumurtladigini nasil anliyorsun canim, dalaga gecmek icin defil he gercekten merak ediyorum, nasil ogrenebiliriz doktor mu diyor
(27 puan) tarafından
Kasıklarım da ağrı var adet olacak gibi acaba hamilemi kaldım diye düşünüyorum
(13,882 puan) tarafından
Dr dedi balım :) reglim geçmeden daha 4 gün varken 78 beta ile öğrendim. Gittik kese önde dedi yani dedim muhtemelen çift yumurtlamışsın bu ay dedi :) yani 5 gün önden devam etti uzun süre bebem. Şimdi de minik devam ediyor yola :)
(13,882 puan) tarafından
Canım belki regldir bilemeyiz onu günün gelsin bekle biz beklediğimiz için bel ağrısı çekince test yaptık
(27 puan) tarafından
Adetim yeni bitii 8 gün oldu yine ağrı var
(13,882 puan) tarafından
Belki enfeksiyondur. O kadar erken belirti vermez canım
(27 puan) tarafından
Bilemedim bende ilk gebeligimde de böyle ağrı vardı acaba dedim kendimce olabilirmi
(3,622 puan) tarafından
Ayy hayırlı olsunn, darisi bana ve butun bebek isteyenlere olsun. Saol cnm cevap için anladim simdi, benimde adetime 5 gun var test uapmamak icin zor tutuyorum kendimi :)
(13,882 puan) tarafından
Sağol balım 2 hafta kaldı benim doğuma girerken tüm isteyenlere diye dua edeceğim inşallah ❤️ benim net bel ağrısı çok belirleyiciydi canım evde de test olunca yaptım. Bekle ama sen benim yaptığım yanlış olan ahhshs :)
(3,622 puan) tarafından
Aminnn Allah razi olsun, bebegini saglikla kolaylikla kucağına alirsin inşaAllah ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Regl döngüsüne de bağlı mesela ben kızım doğmadan önce 28 günde bir oluyordum reglim den iki hafta sonra yumurtlama günümdü ama şimdi 25 günde bir oluyorum ve regl bitişi yumurtlama döngüm başlıyor 
0 oy
(1,961 puan) tarafından
Benimde öyle olmuş hatta üstünemi olmuşum ne veya adetten hemen sonramı kalmışım onun gibi bişey
0 oy
(4,131 puan) tarafından
Bende adet bitiminde hamile kalmıştım mümkünmüş öğrenmiş oldum :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 367 göst.