0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (1,272 puan) tarafından

Kızlar gerçekten bu eş ailelerinin genelinde mi var bilmiyorum bugün yine aşırı sinirlendim 4 yaşında kızım var bide 15 aylık bebeğim var normalde kendilerle oturup çay içmem bugün eşim dedi diye gittim içeyim dedim ama pişman ettiler ha bu arada birlikte oturuyoruz neyse çocuklara telefon vermeden açıldı konu bende kızıma günde en az yarım saat veririm sıkılıyor diye televizyonda küçük değilde büyük 1 saat falan izliyor bende vermiyorum zaten dedim ama televizyon izliyor diyorlar bende o kadar da olsun 2 yaşına kadar zTen izletmedim konuşması geri kaldı televizyona bakınca açıldı dedim yok sen hiç baktırma bu çocuğun yaşındakiler İngilizce konuşuyormuş sayıları 100e kadar sayıyorlarmis okuma yazma dahi biliyorlarmis bende çok sinirlendim kendimi tutamadım sizin çocuklarınız da bilmiyo siz niye ögretmediniz dedim onların zamanında yokmuş:) bende siz ilk olsaydınız dedjm :) seslenmediler yani anlamıyorum kızımla gün içinde oyun oynarız resim çizeriz ne bileyim yani birlikte kurabiye kek yaparız 15 aylıkta bi bebeğim var onunla da ilgilenmem lazım napayim daha yani illa insana yetersiz bir anneymis gibi davranacaklar torunlarını cok onemsiyolarsa versinler 13 14 bin kreşe göndereyim:)

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
7 cevap 324 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (203 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 209 göst.
+2 oy
12 cevap 156 göst.

Kategoriler

1,437,836 soru