0 oy
73 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (490 puan) tarafından
Selam kizlar nasilsiniz?kizlar benim iki cocugum var hamdolsun ve korunma yontemi olarak bir yildir spiral kullaniyorum ama asiri uzun suren adet lekelenmeleri ve agrilari yasiyorum namaz kiliyorum ve bu lekelenmeler beni delirdiyor ne zaman namaza baslamaliyim ne zaman bitecek diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim.baslasinda sikinti yok her ay zamaninda adetim geliyor ama bitmek bilmiyor iki gundur bi sey yoktu ama su an lekelenmeler ve agri basladi.inanin her ay bi kutu agri kesici iciyorum.cikarttirmak da istemiyorum cunki hamile kalmaktan korkuyorum bebeyim daha yeni yeni buyuyor.yani sorum suki spiral varken adet duzenleyici tedavi gorsem sizce ise yararmi.lutfen bana bi akil verin.bide dogum konrtol yontemlerinden en etkilisi sizce hangisidir?cevaplayan herkese cok cok tesekkuler:)

3 Cevaplar

0 oy
(7,059 puan) tarafından
Nasıl ağrılar oluyor canım. Bende de var 4 ay olacak takalı. Bir haftadır kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum
(490 puan) tarafından
Aynen adet sancisi iste canim
-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından

Beni anlattın resmen :( bı yıl oldu düzelmedi daha doktora en son gene gittim çıkart yaramıyor dedi çıkartmadım geldim bugün tam 10 gün oldu hala adetim 

(490 puan) tarafından
Off ne yapmaliyiz dogum kontrol haplarina guvensem baslarim ama cok kararsizim
0 oy
tarafından
Ben de neredeyse 1bucuk yildir spiral kullaniyorum. Bende de ayni etkileri yapti. Ramazan orucunu nasil tutmayı dusunuyorsun. Adet duzenleyici hap kullanacak olsam spirali cikarttirip dogum kontrol hapi kullanirdim 
(490 puan) tarafından
Ramazanin yarisi adetli gecitor gecen yilin kazasini bile bitiremedim ben.sence dogum kontrol haplari nasil koruyuculugu varmidir
tarafından
Canim ben gecen yil oruc tutamadim ama simdi spirali cikarttirip Ramazan bitince tekrar taktiracam. Yoksa ramazanin yarisindan fazlasi kaza olacak. Dogum kontrol haplari koruyor evet.
(490 puan) tarafından
Cok tesekkurler:)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 74 göst.
0 oy
3 cevap 96 göst.
+1 oy
5 cevap 96 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,274 soru