0 oy
54 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (33 puan) tarafından

image

image

degerler çok mu yüksek 21 haftalık hamileyim pek anlamıyorum bilen var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(1,633 puan) tarafından
Enfeksiyon çıkmış evet canım. Bir kültür yaptır önce bulaşma mi var onu öğrenirsin. Duruma göre doktorun ilaç verebilir. Ben turna yemişi takviyesi kullanmıştım oceanin. O doğal olarak geçiriyor. Bol yaban mersini ve su tuket. Benim bakteri 500 lerdeydi hep  Tekrarlayan enfeksiyonum vardı.
(33 puan) tarafından
O kadar da dikkat ediyorum her şeye ama nereden kapıyoruz bu enfeksiyonu bilmiyorum. Su bol bol içiyorum yaban mersinini de deniyeyim madem teşekkür ederim ❤️
(1,633 puan) tarafından
Bulaş olabiliyor ben çalışıyordum iş yeri vs tuvaletten illa ki kapiyorsun. Ben peçete serer girmeden önce mutlaka hafif domestosla temizlerdim önce. Yine de hep kapiyordum. O sebeple kültür yaptır manda fayda var. Doktorunda bakteri çıktığı için muhtemelen ister. Çok geçmiş olsun ♥️
(33 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgilerin için ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Biraz yükselmiş ama doktorlar her hamile de olur gözüyle bakıyor böyle durumlara sana tek kullanımlık antibiyotik verir toz şeklinde ama bol bol su içmen lazım günde 2.5/3 lt onun haricinde iç çamaşırını sık sık değiştir ıslak kalmasın hiç ve mümkünse ütüsüz giyme yumuşatıcı da kullanma iç çamaşırında faydasını görürsün 
(33 puan) tarafından
Suyu içiyorum günde 2-3 defa değiştiriyorum çamaşırımı ve kurutma makinasına atıyorum utuleyip sıcacık çıkartıyor ama yumuşatıcı çok kullanıyorumm  :(
(4,228 puan) tarafından
Malesef yumuşatıcı durulanmadığı için tenimize direk temas eden kıyafette deterjan kalıntısı oluyor canım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 34 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
+1 oy
1 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,437,567 soru