0 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (280 puan) tarafından

Kızım 2 yaşına yeni girdi .Babasına bana sürekli git diyor sevmeye çalıştığımizda .Ben çok takmıyorum bebek sonuçta 2 yaş sendromudur belki diyorum .Babası bu duruma  üzülüyor birazcık.Bnde amaan boşver o kelimeyi birinden duydu söyleyip duruyo dedim .Ama kendini de asla sevdirmiyo.Etraftaki insanlarda kucaklarına alınca istemiyo .Sanırım bir benlik algısı mi deyim ne deyim öyle bişey oluşmuş.Bu bir süreç mi merak ediyorum sadce?

3 Cevaplar

0 oy
(3,371 puan) tarafından

Teması sevmiyordur belki canım 

(280 puan) tarafından

Evet sevmiyor bazen bu durum benim açımdan iyi birşey . Dokunmayıveriyorum artık .Sonra büyüdükçe kendisi gelir belki sevdirmeye :)

(3,371 puan) tarafından

Düzelir tabi csnım daha bebek o ne huyları değişecek zamanla

-Reklam-
0 oy
(1,930 puan) tarafından

2 yaş olan bebeklerin hepsi aynı 

(280 puan) tarafından

Düzeliyolar mi sonra acaba,?

(1,930 puan) tarafından

Tabiiii ki .İki yasa kadar bebekler kendilerinin farkında olmuyor iki yaş sonrası kendilerinin farkına varıyorlar bizim onlara temasimizi onlar  müdahale gibi algılıyor uzak durmaya çalışıyorlar sınırlı ve gerginlik iki yaşa doğru başlıyor tam da bu süreç kısada sürebiliyor  devam da edebiliyor 

0 oy
(64 puan) tarafından

Bu devirde samimi çocuk yetiştirmek istemezdim. Bırakın sevdirmesin. Nasıl isterse öyle davransın. Babaya ileriki yaşlarda daha fazla yakınlık gösterebilir. Elektra kompleksi :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 909 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
0 oy
15 cevap 437 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cansu33 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 412 göst.

Kategoriler