+1 oy
172 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar herkese iyi gecelerrrr 3.5 aylık hamileyim hamileliğin başından beri cinsellikten o kdr soğudum ki eşimden kaçar oldum asla istemiyorum eşimde her firsatta yaklaşıyor karşılık alamayınca tavır aliyo ve mesafeli davranmaya basliyo bu durum düzelir mi aynı şeyleri yasayan varmı ne yapmalıyım ilişkimize yansıyor ister istemez kötü bı durum 

7 Cevaplar

0 oy
(14,268 puan) tarafından

Sana tavsiyem eğer bi riskin yoksa uzak durmaman. Doğum sonrası zaten 40 günden fazla olmayacak. Sonra da esin senden kaçmaya başlar arana soğukluk girer. Bizde tam tersi oldu hamile kaldım eşim geri çekildi doğum yaptım gene aynı. Şuan kızım 3 yaşına girmek üzere artık ben istemez oldum.

(2 puan) tarafından

Riskim yok ama canım hiç istemiyor neden bilmiyorum istemediğim için de ona katilamiyorum isteksiz ne kdr verimli olabilir anlıyor canı sıkılıyor bu sefer 

-Reklam-
0 oy
(1,190 puan) tarafından

İnşallah cevap veren olur benimde tam tersiydi hormonlar coşmuştu🙈🙈

(2 puan) tarafından

• Keşke benimde öyle olsaydı eşime karsilik verebilirdim en azından kızzz:D
(1,190 puan) tarafından

Hahaha keşke 

(17,840 puan) tarafından

Sen bendensin😎

0 oy
(10,708 puan) tarafından

Bence öyleyim eli elime değmesin istiyorum nefret ediyorum temastan benimde 3 buçuk aylık

Ama eşim tavır yapmiyo kizmiyo anlayışla karsiliyi

(2 puan) tarafından

Kizmadi hiç ama ben anliyabiliyorum tavır aldığını çok düşkündü çünkü afedersin 

0 oy
(2,960 puan) tarafından

Ayyy bu benn ilk kızım da çok istekliydim ama bu ikinci gebeliğim de nefret etmiştim cinsellikten zar zor oluyordu 🫣 

0 oy
(3,246 puan) tarafından

Yani öyle çokta tiksindim demeyelimde yine de bana dokunmayan yılan bin yaşasın 

0 oy
(768 puan) tarafından

Ne ben ne eşim ikimizde istekliydik. Ki doktor bunun doğum için iyi bişey olduğunu soyleyince .....

0 oy
(299 puan) tarafından

Ben ilk başlarda istiyordum ama şuan 34 haftadayim karnım çıkmış bebek baskı yapınca hiç istek kalmadı ama eşimle gireriz ilişkiye ne kadar istemesem de geri çevirmem kocami

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 518 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 743 göst.
0 oy
4 cevap 753 göst.
0 oy
19 cevap 1,277 göst.

Kategoriler

1,440,270 soru