Kızlar herkese iyi gecelerrrr 3.5 aylık hamileyim hamileliğin başından beri cinsellikten o kdr soğudum ki eşimden kaçar oldum asla istemiyorum eşimde her firsatta yaklaşıyor karşılık alamayınca tavır aliyo ve mesafeli davranmaya basliyo bu durum düzelir mi aynı şeyleri yasayan varmı ne yapmalıyım ilişkimize yansıyor ister istemez kötü bı durum
Sana tavsiyem eğer bi riskin yoksa uzak durmaman. Doğum sonrası zaten 40 günden fazla olmayacak. Sonra da esin senden kaçmaya başlar arana soğukluk girer. Bizde tam tersi oldu hamile kaldım eşim geri çekildi doğum yaptım gene aynı. Şuan kızım 3 yaşına girmek üzere artık ben istemez oldum.
Riskim yok ama canım hiç istemiyor neden bilmiyorum istemediğim için de ona katilamiyorum isteksiz ne kdr verimli olabilir anlıyor canı sıkılıyor bu sefer
İnşallah cevap veren olur benimde tam tersiydi hormonlar coşmuştu🙈🙈
Hahaha keşke
Sen bendensin😎
Bence öyleyim eli elime değmesin istiyorum nefret ediyorum temastan benimde 3 buçuk aylık
Ama eşim tavır yapmiyo kizmiyo anlayışla karsiliyi
Kizmadi hiç ama ben anliyabiliyorum tavır aldığını çok düşkündü çünkü afedersin
Ayyy bu benn ilk kızım da çok istekliydim ama bu ikinci gebeliğim de nefret etmiştim cinsellikten zar zor oluyordu 🫣
Yani öyle çokta tiksindim demeyelimde yine de bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Ne ben ne eşim ikimizde istekliydik. Ki doktor bunun doğum için iyi bişey olduğunu soyleyince .....
Ben ilk başlarda istiyordum ama şuan 34 haftadayim karnım çıkmış bebek baskı yapınca hiç istek kalmadı ama eşimle gireriz ilişkiye ne kadar istemesem de geri çevirmem kocami
1,440,270 soru
23,677,464 cevap
309,999 kullanıcı