0 oy
98 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (642 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar Mersin'de yaşıyorum Mayıs ayında doğum yapacam bebek alışverişi yapmak istiyorum uzun kollu mu kısa kollu almam gerek ? Ve neler almam gerek yenidoğan alışverişinde kaçar takım neyden almalıyım yardımcı olur musunuz 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,872 puan) tarafından

Orası sıcak oluyor mu bilmiyorum da ben haziranda doğum yapmıştım almanyada burası serin. 

İlk çocuğun mu 

Mayis ayı için 0-3 aylık olanları ince uzun kollu alabilirsin aşırı kalın da olmasın. 0-1 aylık en fazla 1 2 al çünkü çok kısa giydiriliyor hatta bebeğin iri doğarsa hiç giydirmeyebilirsin.

Uzun kollu zıbın 

2 hastane çıkışı 

5 alt üst takım (penye)

2 tulum

2 yelek

2 hırka 

Ağız mendili en az 5 tane 

3 penye battaniye 

1 kalın battaniye 

Çorap 

Aklıma gelenler bunlar sağlıkla kucağına al inşaAllah 

(642 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(467 puan) tarafından

Ağız silme mendilleri, ben bir tane hastane çıkışı aldım 5'li bir tane de oğlumdan kalan var. Zıbın bol al 3-6 ay vs takım olarak almadım ben, havlu almayı unutma bebeğe. Mayıs tam havalar için orta, bence uzun kollu zıbın da olsun bir kaç tane canım 

(642 puan) tarafından

Çok teşekkür ederin

0 oy
(1,190 puan) tarafından

Fazla almayın dogduktan sonra zaten ihtiyac durumuna gore hep alacaksınız. Birkac zibin atlet birkac yeni doğan alt ust ve birkac tulum alabilirsiniz. Takim olarak alırsanız sapka eldiven önlükte oluyor icinde. İnce ve kalin battaniye alabilirsiniz. Agiz mendili cok kullanılıyor. Uzun kollu tercih edin yenidogan usuyebilir. 

(642 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(298 puan) tarafından

Yaz olduğu için klimanız yoksa   evde hep zibinla duruyorlar 2 3 tane uzun zıbın alıp diğerlerini kısa kol alabilirsiniz en çok zıbın kullanılıyor özellikle ilk üç ay daha çabuk büyüyorlar 2 tane hastane çıkışı alsanız yeter diğer kıyafetleri normal alın tulumlarda bana göre kullanışsız oluyor ilk çocuğumda bende bilmiyorumdum çok kıyafet aldım etiket aylarına bakarak 0 3 ay onları doğru düzgün bile giydiremedim genelde kalıbına bakın yinede belli olmuyor 

(642 puan) tarafından

Mayıs ayında belki uzun giyer sonrasında kısa kollu giyer diye düşünüyorum 

(298 puan) tarafından

Aynen 3 4 tane alırsın duruma göre bakıp tekrardan alırsın çünkü hemen buyuyolar 

0 oy
(608 puan) tarafından

Canim uzun kollu al ilk dogdugunda daha tam havalar isinmis olmaz bi ay giyer 5 adet almanda fayda var cunki hemen kirleniyo yeni dogan takimlardan 3 tane alabilirsin hediyede geliyo zaten altli uslu takim al corap al balım 2 adet tulum alabilirsin ilk 03 ay al sonra bebisin buyudukce almak daha mantikli oluyo

(642 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
29 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde SAsya (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
13 cevap 328 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,833 cevap

310,034 kullanıcı

...