haftanin dört günü gelinin evine gidiyoruz siz alevisiniz haramsiniz basima ne geldiyse seni getirdim diye geldi deyiverdim bir anda anam ne göreyim gelin sinirden kızardı odasina gitti torunumu da elimden aldi gitti odasina kilitledi kendini ayip degil mi ben ne dersem deyeyim o benim oğlumun karisi tabi ki sesini etmicek susacak
oglumun bana düşkünlüğü azalmasin diye torunum daha dogmamisken onun dusmesini istedim elimden geleni de yaptim ama olmadi nasip diyorum ama cocuk dogunca oglum artik dizlerimde uyumaz oldu onceden karısının yanindan kalkar benim dizlerime uzanirdi simdi karısının yani bossa direkt oraya geciyor
(gorumcem) ben boşndim ve bir cocugumla babamin evine geldim benim psikolojimin duzelmesi icin elinden geleni yapmadi her gun o koca hamile karniyla mutfagi temizler bulasiklari halleder yemek yapardi ama yatagimi yattigim odayi selitten camasirlarimi toplamazdi ve abimin ileride cocugu olacak o zaman benim cocuguma eskisi kadar duskun olmayacak ben de gelini doldurdum bosanmasini.istedim basaracaktim ama abim izim vermedi ve evini ayirdi bu defa maddi destegimi tamamen kaybetmis oldum bana da yazik degil mi elalemin kizi geldi abimizi elimizden aldi yemege goturuyor alisveris yaptiriyor
++++Şimdi benim esimin ailesinin bizzat söyledikleri yaptıkları kabul ettikleri ve gerekce olarak gosterdikleri şeyleri yazdim onlarin gozunden bakmaya calisarak hakli görüyor musun onları ?