1 Şubat yani yarın yumurtlama günü. Dün gece değil de önceki gece ilişki oldu. Bu gece de olursa iyimisir. Yoksa her gün mü olmalıydı?. Yaw aylardır olmuyor.cok keyifsizim artık. Bir çocuğum ve daha sonra 1 düşüğüm var. Kimi diyorki önceki 3 gün ilişki faydalıdır. Kimi de diyor ki iki günde bir daha iyi. Kizlar valla sizden başka kimseye de açıkça soramiyorum. Yardımcı olurmusnuz.
Bu tür bir çalışmanın elbette ki yardımı vardır, mümkündür yani ancak doktorumun cümlesini tekrarlamak isterim. Çocuk çabayla değil nasiple olur.
Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız gebe kalmanızı, doğurmanızı ve islam üzere büyütmeyi nasip etsin.
2 güne bir diye duydum çünkü sperm daha fazla oluyor sağlıklı oluyor
Tutarmi bilmm ama tutarsa kız olur kesin
Bu gece ve yarın gece de olsabyeterlimidir. . Niye kesin kız dediniz. Cinsiyet yumurtlama günü olan ilişkide erkek önceki günlerde kız olur teorisine gore mı dediniz
Aynn öyle çünkü benim beş cocugumdada cinsiyetinde hiç yanilmadm
Dr.lar gün aşırı diyor ama benim iki bebem de hergün olunca tuttu
Ozaman bu ay da tutmayacak. Zehir oldu ha bana bu gunler
Bir hafta fln hergun oldu.
Yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3gün sonra olacak şekilde
Dua et ne olir. Hayırlısıyla olsun artık. Her ay olmamasından biktim
Kafana taktığın sürece de olmaz canım ovulasyon testi denedin mi Onunla da dene hayırlısı olsun hakkında Rabbim kalbinizin isteğini versin
Kafaya tahmiyrdum olmadı. Artık takiyrum valla
Sen yarinda dahil her gün gir ilişkiye canım
Ondan sonra kalkmadan direk belinın altına yastık koy
Ayaklarını duvara daya 1 saat bekle
Ondan sonra bile hemen kalkıp tuvalete duşa gitme
Bu günlerde yatmaya çalış canim
Dediğim gibi dün gece değil önceki gece oldu sabaha kadar hiç kalkmadim
Bu gece de oldu. Çok cisim geldi. Bir saat sonra kalkıp klozette gidip çok vakit harcamadan kalklmaya çalıştım. Tekrar uzandım.
Yarında kismetse birliktelik olur. Daha bilmiyorum. Neyapacagim.
Valla biz her gün girdik ilişkiye canım
Bi de tavsiyem bi adak ada biseye niyetlen
Bi de Meryem suresini oku canim
1,440,157 soru
23,675,840 cevap
309,891 kullanıcı