+1 oy
183 göst.
Moda kategorisinde (13 puan) tarafından

Bunun bir mantığı varmı?. İlişki sonrası kalkmamak mı gerekir. Önceki iki çocuk dada sabaha kadar kalkmadim. Fayda verir mi bilmiyorum. Bana denk mı geldi yoksa?

7 Cevaplar

0 oy
(6,162 puan) tarafından

2 ciye hamileyim  ilk dusa giden benim idrar  yaparim  hemen beklemem yani ama hamile kalmisim  alakası  yok ya o demem  o:)

(1,530 puan) tarafından

Sperm vücutta 3 gün yaşayabiliyormuş. Şehir efsanelerine inanıp idrar yapınca hamile kalinmiyor masallarina inanmayın 🤣🤣🤣🤣🤣

(6,162 puan) tarafından

Ben idrar ondan yapmıyorum  ki var olduğu  için  yapıyorum  ve benim tüplerim  kapliydi  3.5 yıl korunmuyordum  büyük  supriz yani :) Arkasin  sorusuna  hiç kalkmasan  da kalksan  da olacağı  varsa  oluyor  :)

(1,530 puan) tarafından

Ay kız ciddi misin? Halamda öyle hamile kaldı tüplerini bağlanmıştı 🤣

(6,162 puan) tarafından

Yok canım baglatmadim  2 kurtaj olmustum  2 Cide nasıl olduysa  tüpler  yapisti  kalamadim  tup bebekle ogluma  hamile kaldim tüpler  kapali diye bizde korunmadik ama rabbim nasip etti 

(1,530 puan) tarafından

Nasip işte canım Allah sağlık versin hayırlısını versin gerisi gelir 

-Reklam-
0 oy
(1,027 puan) tarafından

Yani zor hamile kalanlara mantıklı gelebilir ama alakası yok bence 

0 oy
(3,125 puan) tarafından

Bence alakası yok ya ben ilişkiden  hemen sonra lavaboya gittim  ama hamileyim şimdi 

0 oy
(1,081 puan) tarafından

Şöyle düşünün sperm oldukça hareketli olan mikroskobik bir canlı yapı sizin hareketiniz onu ne kadar etkiler ? Zaten ileri hareket etmek için yaratılmış ? Hem hareket etseniz rahme giden kan akışı hızlansa sizce sperm için daha iyi bir durum oluşturmaz mı mantıken ? 

(13 puan) tarafından

Milyonlarca sperm var. Ayağa kalkınca sıvının büyük kısmı geri çıkıyor. İçeri giren giriyor fakat sperm sayısı çok önemli.. söylediğiniz çok mantıklı ama ihtimal sayısını arttırmak için daha çok beklemek gerektigne inaniyrm

0 oy
(4,086 puan) tarafından

Eşin boşalınca belinin altına yastık koy 

Ayaklarını kaldır duvara daya 

1 saat kal öyle 

Ardına tuvalete duşa filan gitme

Bi de Meryem suresi oku bol bol 

(13 puan) tarafından

1 saatmi bilmem ama durmaya çalışıyorum işte idrarımı tutabilxigm kadar

(13 puan) tarafından

Yatık falan koyuyorumnyani

(4,086 puan) tarafından

Benim tedaviyle oldugu için hep o şekilde yaptım 

Çişini yap ilişkiye öyle gir canım 

Tuvalete girersen bile çok durma yıka çık hemen

Biseye niyetlenebilirsin hani hamile kalırsam şunu yapacagim diye

0 oy
(3,245 puan) tarafından

Kız millet kazayla kaliyo bence bunun bı faydası yok 

(13 puan) tarafından

Bindebir deglmi o ya. E niye olmuyor ki. Hersy yolunda birde. Binada şükür tabi de

0 oy
(4,350 puan) tarafından

İlk anda bile giden gitmiş oluyor diyorlar. Hemen kalksan da sabaha kadar yatsan da fark etmezmiş ama sanırsam erkekte sperm yavaşlığı varsa bi ihtimal yarım saat kadar yatmanın faydası olur.

(13 puan) tarafından

Kalkmamak daha mantıklı ama benim gibi sabaha kadar dayanmak da mantıklı değil. Busefer enfeksiyonda olabilir sanki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 378 göst.
5 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 138 göst.
12 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimdogdu (167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,660 soru

23,668,576 cevap

309,389 kullanıcı

...