Bunun bir mantığı varmı?. İlişki sonrası kalkmamak mı gerekir. Önceki iki çocuk dada sabaha kadar kalkmadim. Fayda verir mi bilmiyorum. Bana denk mı geldi yoksa?
2 ciye hamileyim ilk dusa giden benim idrar yaparim hemen beklemem yani ama hamile kalmisim alakası yok ya o demem o:)
Sperm vücutta 3 gün yaşayabiliyormuş. Şehir efsanelerine inanıp idrar yapınca hamile kalinmiyor masallarina inanmayın 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben idrar ondan yapmıyorum ki var olduğu için yapıyorum ve benim tüplerim kapliydi 3.5 yıl korunmuyordum büyük supriz yani :) Arkasin sorusuna hiç kalkmasan da kalksan da olacağı varsa oluyor :)
Ay kız ciddi misin? Halamda öyle hamile kaldı tüplerini bağlanmıştı 🤣
Yok canım baglatmadim 2 kurtaj olmustum 2 Cide nasıl olduysa tüpler yapisti kalamadim tup bebekle ogluma hamile kaldim tüpler kapali diye bizde korunmadik ama rabbim nasip etti
Nasip işte canım Allah sağlık versin hayırlısını versin gerisi gelir
Yani zor hamile kalanlara mantıklı gelebilir ama alakası yok bence
Bence alakası yok ya ben ilişkiden hemen sonra lavaboya gittim ama hamileyim şimdi
Şöyle düşünün sperm oldukça hareketli olan mikroskobik bir canlı yapı sizin hareketiniz onu ne kadar etkiler ? Zaten ileri hareket etmek için yaratılmış ? Hem hareket etseniz rahme giden kan akışı hızlansa sizce sperm için daha iyi bir durum oluşturmaz mı mantıken ?
Milyonlarca sperm var. Ayağa kalkınca sıvının büyük kısmı geri çıkıyor. İçeri giren giriyor fakat sperm sayısı çok önemli.. söylediğiniz çok mantıklı ama ihtimal sayısını arttırmak için daha çok beklemek gerektigne inaniyrm
Eşin boşalınca belinin altına yastık koy
Ayaklarını kaldır duvara daya
1 saat kal öyle
Ardına tuvalete duşa filan gitme
Bi de Meryem suresi oku bol bol
1 saatmi bilmem ama durmaya çalışıyorum işte idrarımı tutabilxigm kadar
Yatık falan koyuyorumnyani
Benim tedaviyle oldugu için hep o şekilde yaptım
Çişini yap ilişkiye öyle gir canım
Tuvalete girersen bile çok durma yıka çık hemen
Biseye niyetlenebilirsin hani hamile kalırsam şunu yapacagim diye
Kız millet kazayla kaliyo bence bunun bı faydası yok
Bindebir deglmi o ya. E niye olmuyor ki. Hersy yolunda birde. Binada şükür tabi de
İlk anda bile giden gitmiş oluyor diyorlar. Hemen kalksan da sabaha kadar yatsan da fark etmezmiş ama sanırsam erkekte sperm yavaşlığı varsa bi ihtimal yarım saat kadar yatmanın faydası olur.
Kalkmamak daha mantıklı ama benim gibi sabaha kadar dayanmak da mantıklı değil. Busefer enfeksiyonda olabilir sanki
1,439,660 soru
23,668,576 cevap
309,389 kullanıcı