Yumurtlama dönemim bu gün böyle akıntım oldu resim için özür dilerim veya yerleşme olabilir mi bu aralar cocuk planlıyoruz yaşayan var mı ?
Post yukarı cıksın
Yaşayan var mı? Bu durumu yumurtlama gününden önce gebe kalan var mı
Yumurtlama sümüksü oluyor evet ama yerleşme adete yakın zmanda oluyor
Adetime dağa 13 gün var en son ocak 18 de olmuştum bu gün yumurtlama günüm
Tamam yumurtlama olmuş
Tamam cnm sağol🥰
Evet yumurtlama gününde yoğun akıntı olur ama şeffaf beyazımsı olur sizinki daha çok yerleşme kanamasına benziyor adetten önce
Ben de onu diyorum adetten önce birkaç defa bende de öyle oldu genelde adetten 1 veya 2 gün önce adet olmadan önce bu şekilde olurdu yani demek istediğim yumurtlama akıntısı böyle şeffaf beyazımsı olur
Yumurtlama akıntısı içinde kırmızı kan oluyor ve arkasından kahverengiselerek azalıyor
Onu bilmiyorum benim yumurtlama günlerimde aşırı akıntım olurdu böyle sümüksü ama hiç kanlı görmedim
Adetim en son ocak 18 de oldu üstünden baya geçtti yani ben iki adet ortasındayım ama yumurtlama günüm adetim yeni bitmedi yani
Adet ortasi yumurtalama olmuş işte bende aynı durumu ilk defa yasadm
Bazen yumurtlama döneminde benimde oluyor canım
Sizin nasıl oldu bende adet ortası yaşadım ve korunuyoruz doğum yapalı altı ay oldu sümüksü içinde kırmızı çizgiler halinde kan vardı ilk sonraki gün kahverengine dönerek kayboldu
Böyle mi oluyor çünkü bazıları şeffa akıntı olur diyorlar
Doktorlardan dinlediğim bu şekilde ve aynen bu şekilde yaşadım bende
Tamam cnm sğol🥰
Şeffaf akıntıda oluyordu böyle kanlı gibi olduğu da oluyordu şuan hamileyim olmuyor zaten ama yumurtlama döneminde bazen böyle akıntı yaşıyorum
1,439,747 soru
23,669,896 cevap
309,497 kullanıcı