0 oy
121 göst.
Moda kategorisinde (3,233 puan) tarafından

Şuan ki ev sahibim evi satılığa çıkarmış adam işini falan hal etti evden bir eşya almadan merkeze yerleşti bir odada onun eşyası var ben evi 1+1 olarak kullanıyorum ihtiyacı olduğunda dusunmuyorum neyse geçen yılki ev sahibide bahane uydurdu bizi çıkardı doğalgazı döşedi 10 bine kiraya verdi bnm eşyalar dukyanda mahvoluyor smdi evi görmeye geldi almak isteyenler alçak olan kişi hemsireymis tayin istemiş gelirke bize çık diyecek benm evim daha teslim edilmedi anahtar ne zman verilecek belli değil daha işçilik var yol çevre düzenlemesi sürüyor napacan ya 2 çocukla zaten zor idare ediyorduk bide bu çıktı valla moralim çok bozuk .

3 Cevaplar

0 oy
(477 puan) tarafından

Evi satmış olması sizin evden çıkmanıza sebep degıl. Hatta şuan kımse kıracı olan evı satın almaz çünkü kiracıyı çıkarma hakkı yok evın satılması kıracıyı çıkarma hakkı vermiyor canım bılmıyon mu   bızım komşu evi sattı kıracı çıkmadı. Genede yenı alan kısı uğraşıyor

(3,233 puan) tarafından

Evime geçene kadar çıkma şansım yok zaten , bu gelecek olan kendi oturacakmis valla kiracı olmak ne zor ya kafasına esince saatrlar evi bizi düşünen yok zam yapmak için bahne uydurur cikarir

(409 puan) tarafından

Vay aklıma bizi yıllık süremiz gelmeden aradı ev sahibimiz çıkın satacağım dedi evimi kentsel dönüşüme verecekler dedi sonra bizi çıkardı ne kendi oturdu satmış parasıyla uğramadı bile eve bu durumda ne yapalim 

-Reklam-
0 oy
(340 puan) tarafından

Resmi ihtar gelmeden çıkma başkasına kiraya verirse tazminat hakkın olur

0 oy
(105 puan) tarafından

Evi görmeye gelen kişiye şuan evden cikamayacagini söylemen gerekiyor. En azından biraz zaman isteyebilirsin. Ona göre alacak kişi alsın ki sonra oda mağdur olmasın. Bak tayini buraya çıkmış diyosun şimdi onunda işi gücü vardir. Söylemen lazım 

(3,233 puan) tarafından

Bugün yine geldi söyledim gidecek yerim yok evin anahtarı verilene kadr çıkamam dedim , kadında bakalım bı ev alma aklımıza yatarsa konuşuruz dedi

(105 puan) tarafından

İyi yapmışsın bilsin sonuçta sonra onunla da sorun yaşamazsiniz. Şuan bu devirde sürekli ev değiştirmek kolay değil sonuçta çoluk çocuğumuz var bide kış kıyamet yani. Maddiyati da ayrı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 441 göst.
14 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,326 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 505 göst.

Kategoriler

1,439,683 soru

23,668,905 cevap

309,412 kullanıcı

...