+1 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (477 puan) tarafından

Kızlar benim eşim işi gereği sürekli evde 😊 Siz eşinizin evden çalışıp sürekli evde olmasını ister miydiniz? 

17 Cevaplar

+1 oy
(3,599 puan) tarafından

Yok ya sürekli olmasını istemezdim herhalde temizlik yemek misafir bunları dengelemek zor olur diye düşünüyorum 

(477 puan) tarafından

Haklısın🤭

-Reklam-
+1 oy
(3,745 puan) tarafından

Hayatta istemem,en fazla üç gün dayanıyorum😂

(477 puan) tarafından

İşte aradığım evlilik 😂😂

+1 oy
(161 puan) tarafından

Arada bir evden çalışıyor ben sevmiyorum ya is tutamiyorum neden bilmiyorum her isim yarım oluyor..

(477 puan) tarafından

Haklısın . Evde olduğunu bilince insan iş yapmak istemiyor bir de 😂

0 oy
(4,498 puan) tarafından

Ben çok isterdim ikimizde sürekli yan yana olalim hatta bu istediğimi dile getiriyorum hep 😁

(477 puan) tarafından

YYaaa ne güzel 🤗 Umarım bir gün bu isteğin gerçek olur 😍

(4,498 puan) tarafından

Toplu birlikte amin diyebilirmisiniz 😁😁

(10,887 puan) tarafından

Hadi diyelim baaaariiii AMİİİİİİİİİİİN

(4,498 puan) tarafından

Ahahha sağol 😁

0 oy
(258 puan) tarafından

Güzel tarafları mutlaka vardır ama sürekli planı eşime göre yapmak zor olurdu herhalde misafir temizlik vs :)

(477 puan) tarafından

Ben temizliğe de yardım ettiriyorum 😂😂

0 oy
(1,847 puan) tarafından
Benim eşim muhasebeci bir dönem evden çalıştı sebepleri olduğunda bazende eve iş getiriyor avantajları en azından gözümün önünde ara verdiğinde çocuklara bakıyor beraber oluyoruz ama bir dönem rahatsızlık geçirdi ameliyat oldu 1 aya yakın evdeydi çok bunalmıştım rahat temizlik yapamıyorum 3 öğün yemek derdi en iyisi düzenli işine gidip gelmesi😊
(477 puan) tarafından

Geçmiş olsun.. Çok haklısın 🤭

(1,847 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(873 puan) tarafından

Bende doğumdan sonra evden çalışmaya başladım gerçekten çok zor hem çocuk hem ev işleri yemek bulasik derken çok zorlandığım bir dönemdi simdi çocuğu kreşe yazdırdım iş yerine gidip geliyorum:)ama eşim evde calissaydi ondan mutlusu olmazdi yemeği çayı çorbası ayağına Gelirdi:))) 

0 oy
(16,419 puan) tarafından

Yok canim asla istemem. Pazar günleri bile ona bir iş kitlerim. Evde dursa düzen kalmaz. Eşim evde olunca hep ona göre plan yapmak gerekiyor. Ben gelemem o kadar strese. 

0 oy
tarafından

Benim eşim 1 senedir evden çalışıyor 3 gün evde 2 gün işyerinde. Valla o kadar iyi oluyor ki kendimi güvende hissediyorum o evde olunca. Mesela bu sabah hastane randevum vardı, oğlum uyuyordu sabah onu bıraktım rahat rahat gittim geldim hasteneye. Yoksa bu soğukta çocuğu da yanımda taşıyacaktim sabahın köründe. Ya da çarşı da işim oluyor çocuğu bırakıp halledip geliyorum yine iyi oluyor 

0 oy
(4,621 puan) tarafından

Binevi evden çalışıyor gibi eşimin işi kapıcı olduğu için sürekli bina da bugünlerde hava yağmurlu işlerini yapıp eve geliyor benim işime yarıyor temizlik yaparken koltuk kaldır çek işleri ona kalıyor 🤣

0 oy
(2,421 puan) tarafından

Benim esimde evden çalışıyor iyiki evden çalışıyor  ben memnunum

0 oy
(3,999 puan) tarafından

Benimkinin kendi işi ve toptan satış şehir dışına satış yaptığı için iş yerine gitmeye fazla gerek olmuyor .çoğu zaman evde . Bazen seviyorum bazen ensesinden tutup kapının önüne koyup kapatasım geliyor 🙂‍↔️

0 oy
(2,000 puan) tarafından

Sevipte Göresim görüpte dövesim var kocamı , zaten beraber aynı iş yerinde akşama kadar görüyordum 😁😅

0 oy
(2,319 puan) tarafından

Ben zaten dışarda calisiyorum. Ben yokken evde istediğini yapsın tabii sonra bana iş birakmayacak şekilde 

0 oy
(14,414 puan) tarafından

Hayir istemem ev supurcem o olunca yapamıyorum her işim yarım kalıyor. Yemek hazirlicam çay istiyor bisi istiyor. Esim de evde denebilir canım hayvancılık yapıyor 

0 oy
(21,019 puan) tarafından

Ben isterdim çünkü eşim evcimen bir erkek ev işi yapar çocuk bakar zaten çalışma sisteminden kaynaklı da o benden çok zaman geçiriyor evle çocukla 

0 oy
(10,887 puan) tarafından

Çok isterdim büyün gün eşimi çok özlüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 36 göst.
23 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,609 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 353 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,297 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 291 göst.
16 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Haticekubra (188 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 311 göst.

Kategoriler

1,447,917 soru

23,783,185 cevap

316,495 kullanıcı

...