+12 oy
8,353 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,689 puan) tarafından

Merhaba sevgili Üyelerimiz!💕
Sizlere yine harika bir haberimiz var!🎉

Pure Baby markasıyla yaptığımız güzel bir iş birliği sayesinde, anketimizi dolduran kullanıcılarımızdan 50 kişiye hediye olarak Pure Baby Organic Bebek Bezi göndereceğiz! 🎉👶

Hediye kazananları, Pure Baby’nin tamamen rastgele yapacağı bir seçimle belirlenecek. Şansınızı denemek ve bu fırsatı kaçırmamak için hemen aşağıdaki ankete göz atmayı unutmayın! 👇💬

Haydi, şimdiden bol şans!🍀🎁

⇩⇩ Anketimiz hemen burada! ⇩⇩

Anket sonlanmıştır. Sonuçlar 27.02.2025 tarihinde bir post ile duyurulacaktır.

* Sadece Türkiye sınırları içerisine hediye gönderimi yapılacaktır.
* Anket bittikten sonraki hafta ödül almaya hak kazanan kullanıcıların her birine Pure Baby markası tarafından özel mesaj atılacaktır.
* Anket yayın süresi en fazla 2 hafta olarak belirlenmiştir.
* Pure Baby tarafından 50 kullanıcı rastgele seçim yöntemi ile belirlenecektir.
* Kazanan talihlilerin ankette belirtmiş oldukları adrese ürün teyit edilmeden yollanacağı için hatasız şekilde girilmesi önemlidir.

54 Cevaplar

0 oy
(600 puan) tarafından

Bebeğim yok kızım 4 yaşında inşallah bebeği olana ihyacı olana çıkar 

(5,893 puan) tarafından

İhtiyacın yoksa benim için katılabilirmisin belki çıkma şansı daha yüksek olur çok ihtiyacım var 

-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından

İnşallah bana çıkar ya bu ay bı paket aldım markası yabancı çok sızdırıyor her gün oğlumun elbiselerini değiştirmek zorunda kalıyorum 

0 oy
(1,023 puan) tarafından

İki çocuğunda da kullanıyom umarım bu kez çıkar

0 oy
(1 puan) tarafından

Valla çıksa çok iyi olur 2 çocuk bağlıyorum hamileyim 22haftalik bu bezden mamadan kendime sağlıklı bişey alıp yiyemiyorum :( fakirliğin gözü kör olsun Eşim kulaktan engelli sadece engeli maaşıyla 3 çocukla kirayla baş edemiyoruz kaldığım ev harabe gibi ama kirası Uygun olduğu için mecburen kalıyoruz :(

(15 puan) tarafından

Ay maalesef bendede iki bebe var calisan yok kira parasi gelio oda gelir olmayinca kime yeter herif engelli calisamio herkes diyebilir bebek yapmasaydin die basimizda kayinvalide vardi o vefat edince yalniz kaldik maalesef

(1 puan) tarafından

Allah sabır versin bize inşallah 

0 oy
(231 puan) tarafından

Umarım şans yüzüme güler. 

0 oy
(75 puan) tarafından

Benim bebeğim yok😑😢😢 herkese bol şans 

0 oy
(162 puan) tarafından

İnşallah çıkar ilk defa girdim

0 oy
(15 puan) tarafından

Arkdaslar ben cevapladimda 6 aylik bebek icin bi bebek daha var bende 3 yasinda onu nasil yapacam:)

0 oy
(105 puan) tarafından

Hadi bakalım kullanıcı adımı yanlış yazdım galiba ama isim, numara, adres doğru ins ihtiyacı olana çıkar 

0 oy
(2,107 puan) tarafından

Yenidoğan ya da alerjik bebeği olanlar için çok güzel bir bez bu arada biz kullanıyoruz memnunuz 

0 oy
(2 puan) tarafından

🤩🤩

0 oy
(6,098 puan) tarafından

Hiç bu kadar çıkmasını istemezdim inşallah çıkar sana gelir amin inşallah @bir_melek_aannesii

(64 puan) tarafından

Allah razı olsun canım. İnşallah gerçekten ihtiyacı olan birine gider. Ben veya başka ihtiyaç sahibi gerçekten içtenlikle diliyorum inşallah 

(6,098 puan) tarafından

Aynen bende cnm ❤️ 

0 oy
(2 puan) tarafından

Bende katıldım insalah çıkar şuan çok ihtiyacım var

0 oy
(5,893 puan) tarafından

Sonuçlar n e zaman paylaşılacak @admin hanım 

(454 puan) tarafından

Ayın 15 inde demişti 2 gün önce açıklanacakti ama açıklamadı daha açıklanır ❤️😊

(5,893 puan) tarafından

O ayın 15 olan galiba şampuan anketi idi

(454 puan) tarafından

Yok o Açıklandı Bu hediye ayın 15 ınde açıklanacakti 

(5,893 puan) tarafından

Kız onu biliyorum işte onun aldına 15 Şubat açıklanacak dedi daha erken açıklandı bunu ne kadar okuduysam birşey tarih yazmıyor 

İlgili sorular

+7 oy
46 cevap 2,288 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+8 oy
48 cevap 1,244 göst.
+15 oy
62 cevap 7,318 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+8 oy
45 cevap 4,326 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,529 soru

23,636,968 cevap

307,714 kullanıcı

...