Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️
Yani gusül sonrasi kanama artık durmuş olmalı diye biliyorum. Mantıken temiz de olmalı. Hafif olsa bile bence biraz daha bekle derim namaz için. Kırk ucurma duydum ama benim adetlerimde var ki yok mu bilmem ama ben yapmadım ayrıntısını dahi merak etmedim nasıl olur felan diye . Bebeğimin göbeği düştü hep kucağımda birlikte duş aldık kısa kısa hergun kış bebegiydi hiçbir sorun yaşamadım da . Hatta duşta kucağımda uyurdu ben hemen havluya alır üstünü giydirir öylece yqtirirdim:) hatta bazen uykuya dalamazsa bu yolu denedim genelde. 1 yaşına kadar hep kucağımda suda uyuttum ara ara yani 😀 . Şimdi her sabah bici bıcı dediğim an banyoya gidiyor . Özetle ozel bi yıkama var mı bilemem ben direk 10. Günden beri başladım . Şimdi baktım biraz dinen zorunluluk yok dinimizde de yeri yok yazıyor canım. Bence o bir tür adet diyelim. Yapmasında olur . Ben yapmadım. Her anne gibi dualarını eksik etme bol bol şükret varlığına. Nazara inanırım bol bol Felak nas ayetel kursi oku derim bebekler saf temizdir kötü enerjiyi hemen yakalarlar ❤️ rabbim korusun hepsini inşallah.