Sizce bu takım kız bebekler için mi yoksa erkek bebekler için mi?
Bence unisex canm ikisine de olur
Sipariş verdim sonra içimden ya bu kız içinse diye geçti bende buraya sorayım dedim
İyi yaptn canm çok tatlı bir rengi var güle güle giysin
Amin inşallah
Allah razı olsun 🤗
Bence ikisine de olur bende oğluma giydirmiştim😄
Bende oğlum için aldım ama birden şüphe düştü içime ciyfoycyvouv
Yok yaa renk ortak bir renk sonuçta iyi olmuş aldığın 😄
Teşekkür ederim 🤗
İkisine de olur bence 💫
Teşekkür ederim
Bence unisex..pembe ve mavi gibi bariz renkler değil. Desenlerde değil. Her ikisi de.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim canım. Tavsiyem unisex olması daha iyi zibinlar özellikle ikincide planlaninca kesin lazım oluyor ben öyle yaptım sakladım neredeyse hiç giyilmemis olan var çünkü aralarında.
Bende galiba genelini öyle alıcam ne olur ne olmaz diye
Kızada erkeğede olur canm
Kizada erkegede olur cnm zaten renklide degil. Mavi veya pembe gibi ortak renkler bende ogluma boyle giydirmistim. Gule. Gule. Giysin
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Oğluna uğur böceği kıyafeti giydiren kıyafet küçüldükten sonra aslında onun kız bebek için olduğunu fark eden ben :) arıyı her türlü giydirirdim
Bende aldıktan sonra içime kuşku düştü
Tamamen unisex :)
Teşekkürler
unisex ürün bunlar. ben cinsiyet belli olmadan hep bu tarz ürünler almıştım. cinsiyet ne olursa olsun giyer diye
Benimki cinsiyet belli öyle çok pembe yada mavi ürünler sevmiyirum böyle bu tarz renkler seviyorum ama aldıktan sonra ya bu kızlar içinse diye içime kuşku düştü jgcgkc
Kız olur erkek bebekde olur güzelmiş
Benim çocuğum yok ama sanki erkek bebek için gibi erkek bebekte görmek bana daha normal gelir. Kız bebek ürünleri daha civil cıvıl olur gibime geliyor
1,440,281 soru
23,677,367 cevap
309,991 kullanıcı