0 oy
166 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (273 puan) tarafından

Kızlar temuda çok uyguna güzel şeyler var evet vergi kuruyor ama ihtiyacın olanları alsan yine burdakilere göre kârlı ama boykot deniyor alıp memnun kalan var mı boykot mu gerçekten 

4 Cevaplar

+4 oy
(609 puan) tarafından

ben kullanmadım kullanma da inşallah nasip olmaz. çin her yerden işgal etmiş bizi kesin evimizde en az 5 ürün vardır farkında bile değiliz. biliyorsunuz ki pandemi de dahil bir çok pislik çin den geldi. 10 lira kâr yapacağım diye hem doğu türkistan lı kardeşlerime hemde kendime zulmedemem. evet şuanda ekonomi kötü ve bu temu denen illette bizi ordan vuruyor ama gerçekten şöyle bakmak gerekli aldığım üründe en çok KÂRI kim yapıyor? 

(4,330 puan) tarafından

Temu'yu boykot ederek Çin'i vurmak çok çok çok zor. Haklısın, dünyanın baş belalarından biri de Çin ama yerli sandığın pek çok şey de Çin menşei. Yerli telefon alıyorsun en kritik parçalar Çin. TOGG desen dünya kadar Çin malı içeriyor elektronik aksamda. Savunma sanayiinde bile boy boy reklamlarda %100 yerli yazan ürünlerde her ülkeden parça var. Buna devlet müdahale etmediği (edemediği) sürece bizim çabalarımız sadece vicdan rahatlatır... Niyetin çok güzel kesinlikle, ama gerçekten çok güçlüler.

(53,264 puan) tarafından

doğru diyorsun birde cesit cok albenili ihtiyacin yoksa da begeniyorsun almayiver olur biter boykot oldugunu bilmiyordum

(609 puan) tarafından

@indigo evet zaten belirtmişim evimizde en az 5 ürün çin menşeili ama şuna inanıyorum aynı israil ürünlerini ya da destek verenleri boykot etmek gibi çünkü şuan elimden bu geliyor

ahhhh keşke hükümet yasaklasa bu ürünleri bizde rahat etsek çocuklarımızda rahat etse. her türlü pislik bu çinde ama dediğin gibi çok güçlüler. 

Allah daha bilinçli maddi açıdan daha güçlü imanlı müslümanlar nasip etsin yoksa gidişatımız pek iyi değil

(4,330 puan) tarafından

Amin inşallah. Müslüman olup olmamaktan bağımsız olarak da konuya bakıyorum. Bir ülkede bence ithalat mümkün olduğunca düşük olmalı. Özellikle savunma sanayii, silah sistemleri, sağlık ekipmanları ve ilaçlar, gıda gibi kritik alımlarda. Ben istihbarat konularını çok severim. Çok da okurum, araştırırım. Yabancı dilde de kaynaklar okurum. Yahudiler güç yetiremeyeceklerini bildikleri ülkelere asla sıcak savaş açmazlar. Onları azar azar uyutup canlı cenaze yaparlar. Bir toplumda en büyük silah neyse onu insan mühendisliğiyle çökertirler. Bu ülkede iki temel unsur inanç ve milli duygulardır. Bu iki konunun artık hiçbir kutsallığı kalmadı... En milliyetçiler en bölücülerle, en dindar duranlar en dinsizler. İslam'ın en çarpık, en yanlış, en yaşanmaz halini yaşıyoruz farkındaysanız... Kısa etekli kapalılar, eşcinsel muhafazakarlar, illegal tüm işlere bulaşmış siyasal islamcılar... Bunların çoğunun insan mühendisliği eseri olduğunu düşünüyorum. İsrail bize savaş açsa ne açmasa ne adam kullandığımız pede bile doğurganlık önleyici jel koyup satıyor deste deste... Ruhumuz duymadan ayakta zehirleniyoruz. İnanan inanır, inanmayan güler geçer komplocu diye ama ben başımızdaki hiç kimsenin iyi niyetli ve masum olduğunu düşünmüyorum.

(609 puan) tarafından

kesinlikle kesinlikle.. katılıyorum. savaştayız zaten. ama dilerim ki rabbim bizim neslimizi korusun. Allah razı olsun hepimiz bir nebze bu bilince nail olsak zaten ilerleriz ama dediğiniz gibi mantık düşünce çok farklı. 

ağzınıza sağlık 🌸

-Reklam-
+1 oy
(4,562 puan) tarafından

Boykot kısmını bilmiyorum ama Çin neticede bir numaralı İslam düşmanlarından. Doğu türkistana etmediğini bırakmıyor. Ayrıca temmuzdan gelenler resimleriymiş ya da başka daha basit kötü ürünlermiş 

(273 puan) tarafından

Anladım canım teşekkürler 

0 oy
tarafından

Geçen bir videoya denk geldim temudan tencere seti almış ve tabi baya şeyler almış birisi. Video çekmiş başta temuda gördüğünu eklemiş temudan gördüğüm ve bana gelen diye. Gelen de aldıklarının resimleri sadece. Eee tabi yurt dışı olduğu için ne iade olabiliyor neden şikayette bulunabiliyor olan sadece paraya oluyor 

0 oy
(4,524 puan) tarafından

Canım temuda fiyatlar ucuz olabilir vergi ile Türkiye'de ki fiyatlar zaten gelmeside cebesi geç geldiğini söylüyorlar üstelik İslam dusmaninda bir numara 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
+2 oy
3 cevap 188 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,446,191 soru