Amin inşallah. Müslüman olup olmamaktan bağımsız olarak da konuya bakıyorum. Bir ülkede bence ithalat mümkün olduğunca düşük olmalı. Özellikle savunma sanayii, silah sistemleri, sağlık ekipmanları ve ilaçlar, gıda gibi kritik alımlarda. Ben istihbarat konularını çok severim. Çok da okurum, araştırırım. Yabancı dilde de kaynaklar okurum. Yahudiler güç yetiremeyeceklerini bildikleri ülkelere asla sıcak savaş açmazlar. Onları azar azar uyutup canlı cenaze yaparlar. Bir toplumda en büyük silah neyse onu insan mühendisliğiyle çökertirler. Bu ülkede iki temel unsur inanç ve milli duygulardır. Bu iki konunun artık hiçbir kutsallığı kalmadı... En milliyetçiler en bölücülerle, en dindar duranlar en dinsizler. İslam'ın en çarpık, en yanlış, en yaşanmaz halini yaşıyoruz farkındaysanız... Kısa etekli kapalılar, eşcinsel muhafazakarlar, illegal tüm işlere bulaşmış siyasal islamcılar... Bunların çoğunun insan mühendisliği eseri olduğunu düşünüyorum. İsrail bize savaş açsa ne açmasa ne adam kullandığımız pede bile doğurganlık önleyici jel koyup satıyor deste deste... Ruhumuz duymadan ayakta zehirleniyoruz. İnanan inanır, inanmayan güler geçer komplocu diye ama ben başımızdaki hiç kimsenin iyi niyetli ve masum olduğunu düşünmüyorum.