Ya çok garip artık çok sinirim bozuluyor bu duruma benim oğlum temmuz da 8 yaşında olacak ben 1 buçuk 2 yıldır 2. Bebeği istiyorum ama nasip olmadı eşim de bende gittik doktora hiç biseyimiz yok ama nasip olmadı şuan artık tüp bebek tedavisi düşünmeye başladık.
Çevremde arkadaşlarım ve ne bileyim işte aileden birileri duyuyor bunu başlıyor eleştirmeye...
Yok ne gerek var Allah bir tane vermiş olmazsa olmasın sanki hiç mi cocugun yok yok bu devirde 2. Çocuk mu olur yok kafayı mı yedin buna mı üzülür insan bir tane var tatmissin sonuçta Allah olmayana versin falan fistan saçma saçma şeyler söyleniyor.
Yani bunu teselli etmek için falan da demiyorlar hani zaten tedavi göreceğimi bilen de yok doğru düzgün ama ben anlam veremiyorum bir çocuğum var diye 2. Olmayınca üzülmeye hakkım yok mu şimdi benim.
Zaten 6 yıl korundum kendim istemedim ama cocugum büyüdü bir kardesi olsun istemem garip mı maddi yönden manevi yönden hiç bir sıkıntım da yok yani eleştiri gerektirecek anlamıyorum bu durumu bide bu eleştiriyi yapan kişi 4 çocuklu falan...
Cidden hele özellikle sen bi dur Allah olmayana ilk versin cümlesi o kadar kırıcı geliyor ki bana Allah isteyen herkese versin yani.
Bide bir arkadaşım var bebek denediğimiz için her ay adet günü gelmeden heyecanla test yapiyorim elimde değil ne zaman denk gelse benle dalga geçiyor bu konuda cidden ikinci defa çocuk istemek saçmalık mı ya
Kızlar eksik yazmışım bu elestiriler arkadaş grubunda ki çok yakın olduğum biri ve başka çok yakın olduğum birinden geliyor herkesten değil aslında ama ben sanırım fazla takiliyorum