+2 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (10,958 puan) tarafından

Oğlumun sınıfı değiştirildi sonunda. Müdür kesinlikle sınıf değişlikliği yapmam diyirdu mili eğitime gittim olanları anlatım. Müdürü aramış sınıf değişikliği oldu çok mutluyum haklı olduğumda ortaya çıkmış oldu. 

11 Cevaplar

+2 oy
(4,587 puan) tarafından

Gözün aydın canım, çok sevindim oğlun ve senin adına. Dilerim yeni düzende kuzun hiç üzülmez. 

(10,958 puan) tarafından

Amin canım teşekkürler ♥️

-Reklam-
+2 oy
(629 puan) tarafından

Aferin sana bacım. Helal olsun sana işte ana böyle olur. Çocuğunun her daim arkasında duran...🥰

(10,958 puan) tarafından

Kız insanin aklıyla oynuyolar dediklerini inkar ederek ama neyseki sahitlerim vardı 

+2 oy
(4,951 puan) tarafından

Oğlun ve senin adına çok sevindim gözün aydın canım. Çocugun çok şansli senin gibi hakkını arayan bir annesi var inşallah yeni sınıfında mutlu olur 🥰

(10,958 puan) tarafından

Teşekkürler canım inşaAllah daha iyi olacak daha az sayılı bir sınıfta 

+2 oy
(392 puan) tarafından

Benimde kızım şiddet gördü şikayet ettim cimere değiştirdiler sınıfıni 

(10,958 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

(392 puan) tarafından

Valla ben çocuk doguracam zor bela buyutecem bir öğretmen gelip çocuğumu dövecek yok öyle bir dünya sınıfı değişti öğretmen kızıma karşı kötü davranıyordu bağırıyordu onuda uyardım eşimde uyardı oda değişti 

(1,290 puan) tarafından

Öğretmen çocuğunumu dövdü 

(392 puan) tarafından

Evet maalesef 

+2 oy
(2,318 puan) tarafından

Neden ne oldu ki müdür de değiştirmedi ki 

(10,958 puan) tarafından

Eski postuma bakar mısın canım ayrıntılı yazdim

+2 oy
(1,653 puan) tarafından

Sevindim canım 

(10,958 puan) tarafından

Teşekkürler canım bende çok mutluyum 

+2 oy
(2,541 puan) tarafından

Vallaha sevindim ne var işte kendide azar yedi sizide boşuna uğraştırdı baştan değiştirse ne siz ne o uğraşmayacaktı illa bir işi zorlaştırmak zorundayız yoksa rahat edemiyoruz 

(10,958 puan) tarafından

Birde bana kızıyor siz bizi şikayet etmişsiniz diyo.degistirswydiniz dedim 

(2,541 puan) tarafından

Hahaha ya cidden bizim insanımız alem ya utanmasa özür dile dıcek yani resmen 

(10,958 puan) tarafından

Zaten önce öğretmen beni idareye şikayet etti ondan özür dilememi bekledi. Ve olanlar oldu 

+1 oy
(1,256 puan) tarafından

Senin gibi anaya can kurban helal olsun kız ❤️

(10,958 puan) tarafından
+2

Teşekkürler canım ♥️ müdür beni arayıp kızgın bir şekilde konuştu haklı olmasaydım sonuç almazdim dedim sizden sınıf değişlikliği istedim yapsaydıniz dedim birşey diyemedi çok sevincliyim yaa

(1,256 puan) tarafından

Bak ben ortaokul 5. Sınıftayken İngilizce öğretmenim bana tokat atmıştı ailem ortalığı ayağa kaldırdı . Müdür yardımcısı her hafta 1 gün beni odasına çağırıp her şey yolunda mı diye hal hatır soruyordu. Yani ailenin çocuğunun arkasında durup hakkını araması hem senin çocuğuna öyle güzel Özgüven aşılar ki ben aileme borçluyum hemde karşı da insan da der bu çocuk sahipli yani sahıpli derken arkasında destek var çok iyi yapmışsın bırak kızgın olsun o ağzının payını almıştır şimdi ona göre davranır herkes senin çocuğuna emin ol çok sevindim miniğim adına da ❤️

(10,958 puan) tarafından

Asla susmazdim ben neler çektim doğurmak için canımı ortaya koydum riskli gebeydim ve 5 yıldırda konuşsun diye ne emekler verdim şükür konusuyo artık alfabede tek 5 harf kaldı onlarida der zamanla 

(1,256 puan) tarafından

Senin gibi annesi var 5 harf ne ki kız ❤️

(10,958 puan) tarafından

Teşekkürler canım benim duygulandim 🥹

+1 oy
(18,858 puan) tarafından

Hayırlı olsun kuzum benim sen daha güzel şeyler başaracaksın güçlü anne 💪

(10,958 puan) tarafından

Teşekkürler canım ♥️ 

+1 oy
tarafından

Helal olsun valla. Sayenizde kafalarına göre davranıp konuşmazlar azarlayamazlarda. Oğlunuz adına mutlu oldum. İnşallah oglunuzun karşına anlayışlı iyi kişiler çıkar.😊❤️

(10,958 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım ♥️ 

0 oy
(386 puan) tarafından

Canım , önceki postunda yorum yapmıştım. Bende öğretmenim, öğretmene bir yaptırımı olmaz demiştim. Hatırladın mı ? 

Çözüm olarak öğretmene bir yaptırım olmamış ki yine. Hatta kadının işine gelmiştir sizin gitmeniz. :/ 

(10,958 puan) tarafından

Olsun sonuçta kurtulduk mu kurtulduk cimere şikayet artarsa onun siciline işlenir sonuçta bu böyle devam etse cimere daha çok şikayet edilir 

(10,958 puan) tarafından

Ve dün çocuklara yarışma yaptırmış diğer tüm öğrenciler sandalyede oturuyo izliyor benim oğlum içinde yok efe sen nerdesin diyorum anne öğretmen izin vermedi oraya oturayım oynayim beni başka yere koydu uzaktan izledim dedi videoyu elimde şuan pazartesi mudurede gosterecem 

Onun bize zarardan başka bir katkısı olmazdı artık ordan ayrilmamiz en iyiysiydi

(386 puan) tarafından

Evet evet, bu saatten sonra aynı sınıfa gönderemezdiniz zaten.  Yeni sınıfına kolay uyum sağlar umarım. Böyle şeyler beni çok üzüyor nedense. Benim bebeğim henüz küçük ama ilerde böyle şeylerle karşılaşırım diye çok korkuyorum. Allah iyilerle denk getirsin inşallah hepimizin çocuklarını.

(10,958 puan) tarafından

Amin canım 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
10 cevap 653 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
10 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy