Oğlumun sınıfı değiştirildi sonunda. Müdür kesinlikle sınıf değişlikliği yapmam diyirdu mili eğitime gittim olanları anlatım. Müdürü aramış sınıf değişikliği oldu çok mutluyum haklı olduğumda ortaya çıkmış oldu.
Gözün aydın canım, çok sevindim oğlun ve senin adına. Dilerim yeni düzende kuzun hiç üzülmez.
Amin canım teşekkürler ♥️
Aferin sana bacım. Helal olsun sana işte ana böyle olur. Çocuğunun her daim arkasında duran...🥰
Kız insanin aklıyla oynuyolar dediklerini inkar ederek ama neyseki sahitlerim vardı
Oğlun ve senin adına çok sevindim gözün aydın canım. Çocugun çok şansli senin gibi hakkını arayan bir annesi var inşallah yeni sınıfında mutlu olur 🥰
Teşekkürler canım inşaAllah daha iyi olacak daha az sayılı bir sınıfta
Benimde kızım şiddet gördü şikayet ettim cimere değiştirdiler sınıfıni
Ellerine sağlık canım
Valla ben çocuk doguracam zor bela buyutecem bir öğretmen gelip çocuğumu dövecek yok öyle bir dünya sınıfı değişti öğretmen kızıma karşı kötü davranıyordu bağırıyordu onuda uyardım eşimde uyardı oda değişti
Öğretmen çocuğunumu dövdü
Evet maalesef
Neden ne oldu ki müdür de değiştirmedi ki
Eski postuma bakar mısın canım ayrıntılı yazdim
Sevindim canım
Teşekkürler canım bende çok mutluyum
Vallaha sevindim ne var işte kendide azar yedi sizide boşuna uğraştırdı baştan değiştirse ne siz ne o uğraşmayacaktı illa bir işi zorlaştırmak zorundayız yoksa rahat edemiyoruz
Birde bana kızıyor siz bizi şikayet etmişsiniz diyo.degistirswydiniz dedim
Hahaha ya cidden bizim insanımız alem ya utanmasa özür dile dıcek yani resmen
Zaten önce öğretmen beni idareye şikayet etti ondan özür dilememi bekledi. Ve olanlar oldu
Senin gibi anaya can kurban helal olsun kız ❤️
Teşekkürler canım ♥️ müdür beni arayıp kızgın bir şekilde konuştu haklı olmasaydım sonuç almazdim dedim sizden sınıf değişlikliği istedim yapsaydıniz dedim birşey diyemedi çok sevincliyim yaa
Bak ben ortaokul 5. Sınıftayken İngilizce öğretmenim bana tokat atmıştı ailem ortalığı ayağa kaldırdı . Müdür yardımcısı her hafta 1 gün beni odasına çağırıp her şey yolunda mı diye hal hatır soruyordu. Yani ailenin çocuğunun arkasında durup hakkını araması hem senin çocuğuna öyle güzel Özgüven aşılar ki ben aileme borçluyum hemde karşı da insan da der bu çocuk sahipli yani sahıpli derken arkasında destek var çok iyi yapmışsın bırak kızgın olsun o ağzının payını almıştır şimdi ona göre davranır herkes senin çocuğuna emin ol çok sevindim miniğim adına da ❤️
Asla susmazdim ben neler çektim doğurmak için canımı ortaya koydum riskli gebeydim ve 5 yıldırda konuşsun diye ne emekler verdim şükür konusuyo artık alfabede tek 5 harf kaldı onlarida der zamanla
Senin gibi annesi var 5 harf ne ki kız ❤️
Teşekkürler canım benim duygulandim 🥹
Hayırlı olsun kuzum benim sen daha güzel şeyler başaracaksın güçlü anne 💪
Teşekkürler canım ♥️
Helal olsun valla. Sayenizde kafalarına göre davranıp konuşmazlar azarlayamazlarda. Oğlunuz adına mutlu oldum. İnşallah oglunuzun karşına anlayışlı iyi kişiler çıkar.😊❤️
Amin teşekkürler canım ♥️
Canım , önceki postunda yorum yapmıştım. Bende öğretmenim, öğretmene bir yaptırımı olmaz demiştim. Hatırladın mı ?
Çözüm olarak öğretmene bir yaptırım olmamış ki yine. Hatta kadının işine gelmiştir sizin gitmeniz. :/
Olsun sonuçta kurtulduk mu kurtulduk cimere şikayet artarsa onun siciline işlenir sonuçta bu böyle devam etse cimere daha çok şikayet edilir
Ve dün çocuklara yarışma yaptırmış diğer tüm öğrenciler sandalyede oturuyo izliyor benim oğlum içinde yok efe sen nerdesin diyorum anne öğretmen izin vermedi oraya oturayım oynayim beni başka yere koydu uzaktan izledim dedi videoyu elimde şuan pazartesi mudurede gosterecem
Onun bize zarardan başka bir katkısı olmazdı artık ordan ayrilmamiz en iyiysiydi
Evet evet, bu saatten sonra aynı sınıfa gönderemezdiniz zaten. Yeni sınıfına kolay uyum sağlar umarım. Böyle şeyler beni çok üzüyor nedense. Benim bebeğim henüz küçük ama ilerde böyle şeylerle karşılaşırım diye çok korkuyorum. Allah iyilerle denk getirsin inşallah hepimizin çocuklarını.
Amin canım
1,451,023 soru
23,825,042 cevap
318,552 kullanıcı