+3 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından

5 yıldır evliyiz 2 çocuğum bar var 1 yıldır sorunlarımız var ama özellikle 6 aydır hiç guvenim yok eşime karşı herşeyi batıyor söylediği hiçbirşeye inanasım gelmiyor hep şüphe çok konuştuk guvensizligim hakında kendini çok anlattı ama olmuyor yapamiyorum bir türlü artık takıntı haline getirmeye başladım düşünmeden edemiyorum aklımdan çıkmıyor hiç bu kuşkular hiç bişey yapmasa da hep acaba sorusu aklımda. Bana guvenmen için ne yapayim söyle diyor ama ne yapsa da olmuyor işte ne yapmaliyim bu durumdan yol gösterin artık düşünmekten yoruldum psikiyatriye falan gitmeyi düşündüm ama 2 çocuk la tek başıma gidip gelmek çok zor oluyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(196 puan) tarafından

Sizi bu kadar takıntılı hale getiren ne hiç bisey yokken neden güvenmiyorsun eşine 

(49 puan) tarafından

Var aslında esimin yalanlarını gordum benden gizlediği bazı şeyleri gordum ondan sonra başladı

-Reklam-
+1 oy
(1,479 puan) tarafından

Yani sorunun cevabını kendin vermişsin aslında; "Takıntı haline getirdim" . 2 çocukla bir kaç saat dişini sık,  sonraki günlerin rahat geçsin. 

(49 puan) tarafından

Sanırım sonunda gidicem artık böyle olmuyor biraz zor olucak 

0 oy
(2,059 puan) tarafından

Aynı durumdayızzzz seni en iyi ben anlarım

(49 puan) tarafından

Allâh yardımcımız oldun inşallah

(2,059 puan) tarafından

Aminnnnn ben artık kurmaktan beynim tükendi hayırlısı 

0 oy
(14,478 puan) tarafından

Tedavi olman şart canım yoksa bu işin sonu ayrılık olabilir. Erkek de olsa kadın da olsa bu güvensizlik iki tarafı da bitirir. Eşinin sabri kalmazsa daha çıkılmaz bir hal alır 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 33 göst.
+1 oy
9 cevap 225 göst.
+3 oy
17 cevap 431 göst.
+2 oy
9 cevap 123 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Divayorgun (279 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,024 soru