Alyans almayi düşünüyorum . Aklımda model yok resim atabilir misiniz ya da beğendiğiniz modeli
düz her zaman iyidir.
kuyumcu arkadaşım demişti herkes taşlı tuşlu şekili alıyor. çok geçmeden rahat değil, taşı düştü vs diye gelip dümdüz modelle değiştiriyorlar diye. tabi onların da işine geliyor bu durum.
bben bi de beyaz altın aldım😂 tek taşımla uyumlu olsun diye
önce taşlı tuşlu alanlardanım ben de... kuyumcu uyarmıştı ama hevesim var diye aldım. sonra aynı bu klasiklerin en ince modeliyle değiştirdim. kesinlikle parmağımda yüzük olduğunu hissettirmiyor. çok rahat çok kullanışlı. tavsiye ederim.
benimki altın rengi diye ben de tek taşımı sarı aldım bu arada :) yoksa rengi uymuyor
ablam taşlı tuşlu almıştı, değiştirmedi ama memnun değil :) arkadaşım değiştirmişti onlar da örnek oldu bana.
taşlı tuşlu şeyler güzel hatta tamturları severim ama onlar böyle alyans gibi sürekli takılanlarda değil de bayramda seyranda takılmalı yüzüklerde tercih ediyorum ben
ben tam tur alacaktım değiştirirken. bu defa kuyumcuyu dinledim. "ben sana satarım ama yine rahat olmaz istersen dene bak parmakların kapalıyken rahatsız eder. gel klasik vereyim hiç hissetmezsin" dedi. sahiden de dediği gibi çıktı :)
elimiz her yere giriyor o yüzden taş işi zor. tamturu da hediye alsın eşlerimiz 😂
Benimki böyle canım ilk aldığım düzdü çok çizildi sonrada yamuldu bununla değiştirdim
Muşta gibi süper tam adamın gözünü çıkarmalık
Aslında çok iri değil kız miniminnak topcuklar ama büyük görünmüş resimde 😅😅😅
Şuan kullanmiyorum ama buydu benimki kenarlari hiç rahat değildi
18
16 senelik ama benim ki
Bnde beklim burda
Benim bu model ellerimin haline bakmayın 🤦😁
Kız hülyos çok sıkmıs o senin parmağını sanki nasıl rahat ediyosun öyle :D
Yok kızzz ne sıkması düşüyor geçen de düşmüş bahçede haberim bile yoktu sonradan parlayinca gördüm Allahtan daha önce de oyle bir tane kaybettim
Sabah uyanınca ellerim şiş oluyor ondan sana öyle gelmiştir 😁
Aa evett sıkı duruyor gibi şuan da ondan dedim Allah'tan bulmuşsun bari :))
Yok yok sıkı değil 😁😁 buldum yaa çok şükür yoksa çok üzülürdüm bu iki olurdu 🤦
Sadce albümde kaldı alyansim tek tektasim takmaya kıyamiyordum çaldılar
Ayy kim çaldı
Valla dolandirildik valla buyü yapıldı bize rabbbim kimseye yaşatmasın inşallah
Ben düz altın seviyorum çok kalın olmayan ince çizgi şeklinde detayları var.
Benimkide böyle canım
Ne esiminki ne de benimki parmagimiza olmuyo satmayada kiyamiyoruz duruyor öyle 😂
Genişletmeyi denediniz mi
Esim bi kere genisletti ama ben genisletmedim duruyor oyle tektasta alyansta
Daralip genisleyebilen bisi tercih et ben şekilli biler tercih etmiştim ne genişliyor ne daraliyordu içine de ha bire bisiler giriyordu dış fırçasıyla temizliyorum elime dar gelince satıp değiştirdim 😄
Alyansimi takmıyorum evlilik teklifinden beri bunu takıyorum güzel günleri hatırlatıyor
benmki boyle ama takmiyorum
Benimki ince ve düz ama dün birinde alyans gördüm çok beğendim modelini internetten bulursam atayım
Ben ve eşimin Alyansı bu modeldi canım sattık ikimizde yeni alacaz inşallah
Kızımdan sonra evde yüzük takmıyorum:) ben cok severek almıştım alyansımı bu model
Ay çok güzel durusunu atsanız
Teşekkür ederim canım
Taşlı şekilli şukullu alyansları hiç sevmedim en başından beri. Düz alyans aldım. Ama yine istediğim kadar ince değil. Neyse dedim 7 sene olacak kullanıyorum. Tektaşımla uysun diye beyaz altın almıştım zaman içinde sarardı. Çünkü zaten beyaz altın diye bişey yokmuş. Kuyumcular beyazlatıyormuş onlarıda. Taşlıları asla tavsiye etmem her alan sonra gidip düzlerle değiştiriyor
,,,
Benimki böyle çok severek kullaniyorum
Bendeki bu taşlı olan gibi, beyaz altın. Fotoğrafta kalın duruyor ama bayağı ince, zarif.
Benimki bundan çok seviyorum ve çok güzel parlıyor 😊
1,497,708 soru
24,465,298 cevap
354,845 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın