+4 oy
685 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından

Kızlar iki tane kücük meleğim var birisi 4 diğeri 3 yaşında. Eşimden ayrıyım, tek başıma Allâh'ın yardımıyla kızlarımı büyütmeye çalışıyorum. Çocuklarım yaşı yakın Olduğu için ikiz gibi giydiriyorum ablamda Allah'ı var kızları çok sever ama ne zaman kızlarımı görse kızlar krize görüyor bence oda artık bunun farkında severek bakıyor ama nazarı var biliyorum kızım iki gündür sürekli cıglık çığlığa sebepsiz yere aglıyor ve ben bu durum karsında öfke krizi geçirdim. 

Ablamın nazarına karşı çocuklarımı nasıl korumam gerekiyor kızlarımı giydirirken, saçlarını tararken hep ayet'el kürsi okumaya çalışıyorum ama yine de ne zaman çocuklarımı ablam görse başımıza birşey geliyor ben bu durumdan nasıl kurtulacağım 

23 Cevaplar

0 oy
(278 puan) tarafından

“Eûzü bi-kelimâti"llâhi"t-tâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin. ”

Anlamı: “Bütün şeytanlardan ve bütün muzır şeylerden (Yılan, Akrep gibi haşerâttan veyahud insanın şuûruna halel getirecek olan kâffe-i eşyadan) ve her bir isabet edici gözden Allah’ın tam kelimeleriyle (Kelâmullah ile, tam, kâmil, şâfî ve fâideli olan kelimeleriyle) Allah’a sığınırım.” (Buhârî, Enbiyâ, 10)

bunu oku bol bol

-Reklam-
0 oy
(7,584 puan) tarafından

Evet ne yazık ki nazar insanın elindw olmayan kötü bir gerçek benimde çok nazarim var😭😭 çocuklarımı dahi nazad ettiğim zamanlar oluyor...

0 oy
(987 puan) tarafından

Sabah akşam üç kere la havale kuvvete illa billayil aliyyil azim diye okuyup yüzüne üfle Mustafa Döngeloğlu rahmetli söylemişti her zaman yaparım bence çok iyi etkili yöntem ayrica nazardan korkarsan çekersin Allah'a güven korkma bişey olmaz biiznillah

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
+1 oy
2 cevap 62 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (609 puan) tarafından soruldu

413,562 soru

12,449,795 cevap