3 yaşındaki çocuklarınız kaç saat tv izliyorlar kızlar
Benim TV sabah açılıyor akşam yatana kadar, çocuklar bazen bakıyor bazen bakmıyor yani belirli bir saati yok
Hmm anladım keşke hiç izlemeseler ya :(
Kızım 3 yaş, oğlum 1 yaş. Ben kendim de gündüz tv izlemem. Evdeyken haftada 1-2 defa açarım yarım saat. Ama oğlum ufak olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum. Yalnız başkasının evine gidince, onlar kendi çocuklarına açtıkları için kızım da izliyor.
İyi yapıyorsunuz gerçekten ben kızıma bu zamana kadar hiç açmıyordum 2 aydır alışmış ya :(
En kısa zamanda en azından azaltsanız iyi olur çünkü aşırısı gerçekten iyi değil. Evet ağlar, ister ama sizin sözünüz geçmeli. Evde bir şeyler yapabilirsiniz. Zaten önümüz ilkbahar, havalar ısındıkça dışarı çıkarırsınız.
Hava güzel oldu mu çıkarıyorum bir de boyama yaptırmaya çalışıyorum bu şekilde dikkati dağılıyor
Kendi evimizde TV yok hiç izlemiyor. Bu yaşına kadar da izlemedi. Hafta sonu kuzeniyle (8 yaş) buluşunca izin veriyorum yarım saat izliyor en fazla.
Hmm anladım iyi yapmışsınız
Sadece yemek yerken. Cok odaklanıyolar 3 bucuk yas ve 1 buçuk yas bebeklerim yasakladım eskisi gibi değiller televizyonu gün içinde aramazlar
İyi yaptınız ya ben kızıma hiç izletmemiştim ders çalışmama izin vermiyor diye 2 kere açtım alıştı
Bizler televizyon önünde büyümüş çocuklarız kızımda izliyor 19 aylık televizyonnun önünde saatlerce kalmıyor
Kızım o aylarda hiç izlemiyordu bir iki kere açmak zorunda kaldım ders çalışıyorum diye 2 aydır çok bağlandı boyama falan yaparak tv yi unutturmaya çalışıyorum
Bende evde tekim bazen açıyorum oda pek bakmaz sevdiği şey varsa bakar oda çok çabuk sıkılır
Hiç izlememeli çözüm yolu da TV den kurtulmak benim yaptığım gibi evde olmaması rahatlatıyor
Çok haklısınız hiç TV olmaması daha iyi
3.5 yaşında acarim izlemez bağımlı değil canı isterse bakar istemezse bakmaz suan acik ama oglum odasinda sakınca görmüyorum izlemesin de bazı çocuklar kitleniyor ekrana anne babasini duymuyor resmen öyle değil çok şükür cokda kasmamak lazım
Aynn öyle haklısınız
Haftada en fazla yarım saat veya 1 saat izlemeliler bence ben izlediği çizgi filmleri günde 1 bölümden fazla izletmiyorum bölümlerde çok kısa oluyor. Kontrollü yaparsanız hem onun için ulaşılamaz olduğu için zor zamanlarda çok daha rahat edersiniz hem de sağlığı açısından en iyisi bu olur
Evet çok haklısınız
413,577 soru
12,450,331 cevap
46,288 kullanıcı