0 oy
156 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (185 puan) tarafından

3 yaşındaki çocuklarınız kaç saat tv izliyorlar kızlar 

8 Cevaplar

0 oy
(3,264 puan) tarafından

Benim TV sabah açılıyor akşam yatana kadar, çocuklar bazen bakıyor bazen bakmıyor yani belirli bir saati yok 

(185 puan) tarafından

Hmm anladım keşke hiç izlemeseler ya :(

-Reklam-
0 oy
(1,312 puan) tarafından

Kızım 3 yaş, oğlum 1 yaş. Ben kendim de gündüz tv izlemem. Evdeyken haftada 1-2 defa açarım yarım saat. Ama oğlum ufak olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum. Yalnız başkasının evine gidince, onlar kendi çocuklarına açtıkları için kızım da izliyor. 

(185 puan) tarafından

İyi yapıyorsunuz gerçekten ben kızıma bu zamana kadar hiç açmıyordum 2 aydır alışmış ya :(

(1,312 puan) tarafından

En kısa zamanda en azından azaltsanız iyi olur çünkü aşırısı gerçekten iyi değil. Evet ağlar, ister ama sizin sözünüz geçmeli. Evde bir şeyler yapabilirsiniz. Zaten önümüz ilkbahar, havalar ısındıkça dışarı çıkarırsınız. 

(185 puan) tarafından

Hava güzel oldu mu çıkarıyorum bir de boyama yaptırmaya çalışıyorum bu şekilde dikkati dağılıyor

0 oy
(3,139 puan) tarafından

Kendi evimizde TV yok hiç izlemiyor. Bu yaşına kadar da izlemedi. Hafta sonu kuzeniyle (8 yaş) buluşunca izin veriyorum yarım saat izliyor en fazla.

(185 puan) tarafından

Hmm anladım iyi yapmışsınız 

0 oy
(4,017 puan) tarafından

Sadece yemek yerken. Cok odaklanıyolar 3 bucuk yas ve 1 buçuk yas bebeklerim yasakladım eskisi gibi değiller televizyonu gün içinde aramazlar 

(185 puan) tarafından

İyi yaptınız ya ben kızıma hiç izletmemiştim ders çalışmama izin vermiyor diye 2 kere açtım alıştı 

0 oy
(5,793 puan) tarafından

Bizler televizyon önünde büyümüş çocuklarız kızımda izliyor 19 aylık televizyonnun önünde saatlerce kalmıyor 

(185 puan) tarafından

Kızım o aylarda hiç izlemiyordu bir iki kere açmak zorunda kaldım ders çalışıyorum diye 2 aydır çok bağlandı boyama falan yaparak tv yi unutturmaya çalışıyorum 

(5,793 puan) tarafından

Bende evde tekim bazen açıyorum  oda pek bakmaz sevdiği şey varsa bakar oda çok çabuk sıkılır 

0 oy
(1,892 puan) tarafından

Hiç izlememeli çözüm yolu da TV den kurtulmak benim yaptığım gibi evde olmaması rahatlatıyor 

(185 puan) tarafından
+1

Çok haklısınız hiç TV olmaması daha iyi 

0 oy
(6,123 puan) tarafından

3.5 yaşında acarim izlemez bağımlı  değil  canı isterse bakar istemezse  bakmaz suan acik ama oglum odasinda   sakınca  görmüyorum  izlemesin de bazı çocuklar  kitleniyor  ekrana anne babasini  duymuyor  resmen öyle değil  çok şükür    cokda kasmamak  lazım  

(185 puan) tarafından

Aynn öyle haklısınız 

0 oy
(51 puan) tarafından

Haftada en fazla yarım saat veya 1 saat izlemeliler bence ben izlediği çizgi filmleri günde 1 bölümden fazla izletmiyorum bölümlerde çok kısa oluyor. Kontrollü yaparsanız hem onun için ulaşılamaz olduğu için zor zamanlarda çok daha rahat edersiniz hem de sağlığı açısından en iyisi bu olur 

(185 puan) tarafından

Evet çok haklısınız 

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 514 göst.
0 oy
7 cevap 134 göst.
18 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ht (2,360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 29 göst.
+3 oy
13 cevap 251 göst.