0 oy
37 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (964 puan) tarafından

Arkadaşlar uzun yazacağım lütfen cevaplayın?

Aylar süren baş dönmelerim vardı doktor doktor gezdim baş dönmelerime bir anlam çıkmadı 

O kadar çok doktor gezdim ki bezmiştim en son üniversite araştırma hastanesine gittim orada endoskopiye girdim burun ve kulak bakıldı 

Doktor benden önce beyin MR istedi beyin temiz çıktı ama kulaklarımdan biri havalanmıyordu 

Bu sefer ilaçlı geniz MR istendi onada girdim 

Burnumda egrilik varmış ve sinüslerim tamamen

Doluymus ameliyat olmam gerekiyormuş kronik olduğu için tek çare buymuş 

Aranızda yakını bu ameliyatı geçiren veya kendi geçiren var mı?

Gerçekten hem korku var içimde hemde tekrarlama ihtimali var deniliyor tükendim gerçekten hayattan bezdirdi beni bu hastalık 

Cevaplarınız benim için değerli ameliyatı 3 hafta sonra olucam 

1 cevap

0 oy
(964 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu ameliyat hakkında bilgisi olan arkadaşlarım lütfen cevap verin yada hastalığı deneyimlediniz mi baş dönmesi kafa sallanması yüz ağrısı kafada basınç oluyor mu cok daralıyorum

(14,926 puan) tarafından

Ah canım yat kalk şükret kocamansın  :( benim kızım da öyle baş dönmesi yaşadı geöen ve öksürüğü hiç geçmedi aynı şekilde kulakta basınç yok havalanma yani 1 aylık ilaç verdi tekrar gideceğiz yani demek istediğim evet sinüzit baş dönmesi de öksürük de yapıyormuş umarım kızıma da ameliyat demezler ya 

(964 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ya kıyamam daha yaşı kaç ki kızının umarım atlatırız ama kronik sinüzitte tek seçenek o malesef inan tükendim bende kafamı yastığa koysam başlıyor çile oturunca ayrı dert ama ayaktayken biraz daha iyiyim tükendim 

(14,926 puan) tarafından

5 yaşına girecek umarım temizlenir 1 aylık ilç verdi KBB onu kullanıyoruz ama öksürük geçiremedik biz çok zorlandık meğer sinüzitmiş mr çekildi öyle görüldü zaten 

(964 puan) tarafından

Oy kuzum yaa ben bu yaşımda dayanamıyorum o şimdi nasıl acı çekiyor kim bilir Allah kurtarsın bizi bu hastalıktan inşallah canım ya :(

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 152 göst.
0 oy
4 cevap 204 göst.
0 oy
1 cevap 190 göst.

413,602 soru

12,451,028 cevap

46,311 kullanıcı

Kategoriler