Dün herşey iyiydi markete gittik eşimle gülerek sakalasarak alış verisimizi yaptık eve geldik ben ilk olarak aldiklarimizi yerleştirdim sonra da yemekleri isitmaya başladım o sıra gorumcem aradı annem ameliyat oldu onu sormak için iki dk konuşup kapattım o sıra duştan çıktı ve kimle konusuyon dedi kardeşin aradı dedim annemi sormak için aradı dedim ben acım hayla sofra hazır değil bağırdı çağırdı bende güldüm geçtim yemeği indirdim tabi o ara söyleniyo bende suratimi astım senin böyle suratini yapmandan nefret ediyorum dedi bana bende dedim bunu s3n yaptın dedim kendisine ben birşey yapmadım dedi bende fazla uzamasın diye hadi yemeğimizi yiyelim dedim ben yemiyorum dedi sen ye dedi bende saol kocacım doydum dedim yemesen yeme dedi bana odaya gittim yattım ve hiç yanıma gelmedi hamileyim birde 32 haftalik ac yattım bende kendide birşey yemedi birde dün en son kahvaltı yapmıştım saat 11 de ve sjmdide canim hicbirsey istemiyor ben ne yapiyorum bu adama yaa anlam veremiyorum artık nedensede hep suçlu ben oluyorum canım çok sıkılıyor bu duruma dün akşamdan beri bebekte kasıyor kendini demin uyandım iç çamaşırım ıslanacak şekilde sümüksü birşey akti ne yapayim ben kizlar bana da yardımcı olun uzun oldu kusura bakmayın