0 oy
135 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (3 puan) tarafından

image

Kızlar silik çizgi ilk 5dakika da çıktı ama control çizgisi normal mi 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(350 puan) tarafından

Adetiniz geçtimi 

(3 puan) tarafından

Yok daha bı hafta var

(350 puan) tarafından

Bu testler erkenden pozitif vermiyor erken gebelik testi bile şüpheli çıkıyor önce kanda çıkıyor beta hcg sonra idrara geçiyor baya erken 

(3 puan) tarafından

Bundan önceki gebeliğim kimyasal gebelikte canım evde arkadas zoru ile erken gebelik yaptık silik çizgi çıktı sonra normal var bende dedi onuda yaptık ondada silik çıktı sabahına kan verdim 32 çıktı. Yani kandaki 32 degeride bu test çıkartıyor canım ama control çizgisi normal gibi gelmedi bana

-Reklam-
0 oy
(4,155 puan) tarafından

Kız çok karanlık çıkmış daha net çek sene bide hemen mi çıktı  idrarı az damlatmis olabilir misin 

(3 puan) tarafından

4 damla damlattim en net çıktığı resim oydu şuan bı saat kadar oldu yapalı yinede foto atiim

(3 puan) tarafından

O resimden daha neti çıkmıyor 4 damla damlattim en net çıktığı resim oydu şuan bı saat kadar oldu yapalı yinede foto atiim ilk 5 dakika da cikti ama sonradan farkettim testin tarihi gecikmiş acaba boşuna mı umitleniyorum

(4,155 puan) tarafından

Canım bak bende bugün yaptım 

image

(3 puan) tarafından

Ooo canım çok güzel bı test en az ikibin degeri var tarihî de ya gününüz yada biraz gecikmiş. Eger testim doğru ise bu 6ci gebeliğim olacak. 1 oğlum var 4 kimyasal gebeliğim var. Aslında test konusunda bilgiliyim de neyse test komşuda varmış ondan istedim yaptıktan sonra farkettim testin kullanım tarihi geçmiş. Google de araştırdığım kadarıyla yalancı pozitif vermiyormus. Naslp bak bı saatlik tes sonucu daha net. Çek dedin diye cekebildigim kadar cektim

image

(4,155 puan) tarafından

Var gibi görünüyor canım bu arada 6 gün gecikemm var benim de iki kimyasal biri de karnımda ölen bir bebeğim var iki ay onc ekurtaj oldum bu üçüncü ayim gecikmem olunca test yaptım böyle çıktı inşallah sağlıklıdır evet bu testler negatifse negatif çıkıyor zor yani pozitif göstermesi ben hayalet bir çizgi görüyorum ben daha kan vermedim vermeye gidecem 

(4,155 puan) tarafından

Bence bir kan ver canım en iyi sonucu kan veriyor benimde 4 yaşında bir kizim var ikinciyi istiyoruz ama kimyasallar sonra kalbi durdu karnımda bebeğimin aldılar şimdi üçüncü ay gecikti inşallah sagliklidir bende çok dua ediyorum sende gönlünü ferah tut inşallah seninde vardır yarın başka bir test alıp deneyemez misin yada direk kan ver 

(4,155 puan) tarafından

Bide canım adetine bir hafta varmış erken gebelik denesen hemen çıkardı bunlar gecikince çıkıyor kaset testlerde 

(3 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hayırlı haberler al inşallah canım. Bak ben geceliğime sevinemeden sevincimi kursagimda bırakacaklar. Biliyorum içten içe bile zor seviniyorum valla

(3 puan) tarafından

Valla hava çok soğuk alabilirsem alcam yine bı test ama ben yinede günümü bekleyeyim diyorum

(4,155 puan) tarafından

Nasip canım inşallah seninde vardır ve sağlıklıdır bence erken gebelik dene 

önce (3 puan) tarafından

1 erken gebelik birde normal test denedim dün eczacıya sordum dedim yaptım ama testin tarihi gecikmiş sorun olmaz dedi. Erken gebelik negatif çıktı normal testte ilk dakika da bişi yoktu. Sonra attım sabah çöpü çıkartırken bide baksam kıl gibi bı çizgi var kuruma çizgisi olabilir diye düşündüm tabiki hemen hala 5gunum var yalnız değişik bı şekilde hiç sivilcem olmazken aşırı derecede sivilce başladı şaşkınım. 

önce (4,155 puan) tarafından

Canım erken gebelik negatif çıkmış sen günü bekle geçsin öyle test yap 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
+1 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
12 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (1,035 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 82 göst.

413,564 soru

12,449,950 cevap

46,278 kullanıcı

Kategoriler

...