Dün akşam üstü yapmıştım sabah böyle olmus
Akşamdan yoktuysa kuruma olabilir
Ama belli de olmaz bi kan testi ver sene gene
Akşam bakamadim ki canım çantama koymuştum sabah cuzdani alırken gordum
Kuruma çizgisine de pek benzemiyo diğer yandan, bence bi kan testi ver daha net sonuç alırsın
İlk 5 dakikada çıkan sonuç doğru sonuçtur canım. Bu silik çizgi ilk 5 dakikada çıkmadıysa kuruma çizgisidir. Kesin sonuç için kan vermen lazım
2-3 dk bekledim iş yerinde yaptığım için
2-3 dk içinde silik çizgi görünüyor muydu?
Canım bu testte negatifse negatif yani ne kadar kurusada pozitife dönmüyor o kadar çok yaptım ki artık eminim adetin geçti mi kaç gün geçti bence iki gün SONRA testi yenile ve bak bakalım çizgiye ona göre de kan verirsin
Muhtemelen küçük diye kan ver sen
Smear testi falan aldı benden
Benim kız 1 yaşında neden korunmadin diye fırça yedim umarım sana bişey demezler daha önceden bir düşüğün var ya 6 ay korunma diyorlar ya genelde
İşte banada bağırdılar geçen sefer korunsana diye bu seferde iki ay ara ver demişti bende iki ay ara verdim ama olmuş yani ne yapayım şimdi insana bağırıp çağırıyorlar ya sinir oluyorum kan sonucunu öğrensem özele gidecem
Sağlık ocağında bilemm hergun kan alamiyormus belirli saatler belirli günlerde alıyormuş
Gebelik söz konusu bacım kan ver
İkinci çizgi sonra çıktı
Olabilir benimde sonradan çıktı kan verdim kanda da çıktı sonra biyokimyasal gebelik olmustu
Kuruma çizgisinden bi tık koyu çıkmış sanki.
Sabahtan yap bu sefer. Çantana atmadan önce 10-15 dk bekle ama:))
Kuruma çizgisi daha şeffaf değil mi o yüzden içime şüphe dustu
Büyük ihtimal var canım benimde böyle olmuştu testim sonradan çizgi çıkmuştı hamileyim oğlumda
ilk 5-10 dakika içerisinde görmediysen sonraki çıkan ikinci çizginin bir anlamı olmuyor diye biliyorum
1,446,148 soru
23,756,829 cevap
315,220 kullanıcı