+1 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından

Evimi *** götürüyo afedersiniz korktuğum için yapamıyorum kimseden yardım almakta istemiyofum eşim de asla anlamaz temizlikten falan siz nasıl yaptınız hamileyken ilk zamanlar ogrendiginizde 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,224 puan) tarafından

neyden korkuyorsun canım 

(77 puan) tarafından

İki düşügüm var

(2,224 puan) tarafından

Anladım canım o zaman boşver dinlen dikkat et 

-Reklam-
0 oy
(18,699 puan) tarafından

Neyden korkuyorsun ki ağır kaldırma olmadığı sürece günlük hayatına rutin işlerine devam etmelisin

0 oy
(2,382 puan) tarafından

Düşük yapmaktan korkuyosan boşver evi temizliği. Ne götürürse götürsün 😊 tehliken geçince ufak ufak yaparsın. Her şeyin sonu değil evin temiz olmaması. Evde küçük çocuk yoksa yaşanabilecek düzeyde tutsan yeterli. Durumun varsa bi yardımcı alırsın dip köşe yaptırırsın.

0 oy
(4,272 puan) tarafından

Hamile olduğumu bilmiyordum annemle yaz temizliği yapmıştık bişey olmamıştı. 3 aylık olduktan sonra her işi yaptım kendimi fazla zorlamadan cam bile sildim 

0 oy
(21,036 puan) tarafından

Nasıl bir korku ki o cam silme gibi tehlikeli işler dışında ağır kimyasal kullanmadan her işini yapabilirsin düşük tehliken vs yoksa sonuçta dokuz ay öyle hemencecik geçmez ki

0 oy
(330 puan) tarafından

Ağır kaldırmadan yavaş yavaş yap canim

0 oy
(6,142 puan) tarafından

Neyden korkuyosun canim,dusuk riskin falan mi var ? 

Ben 36.haftaya kadar hem evimin isini yaptim hemde çalıştim ustelik is yerinde gunde 4-5 saat ayakta dururdum ,gunde 4-5 kez 3 katli merdiveni inip cikardim. Aksam yemeginden sonra da 1 saat yuruyus yapardim. Cok saglikli bi hamilelik gecirdim. 

Gunluk,haftalik islerimi kendim yaptim buyuk temizlige 2-3 ayda bi kadin gelirdi cam,mutfak dolabinin iclerini falan silmen icin. Calistigim icin normal zamanda da zaten buyuk temizlik icin kadin aliyorum. Diger islerimi kendim yapiyorum. 

(77 puan) tarafından

İki düşügüm oldu

(6,142 puan) tarafından

Anladim canim istemiyosan yapma tabi. Ya bi kadin cagir 1-2 hafta da bi gelsin. Ya da annen ,kardesin falan gelsin. 

Ama cok agir is olmadikca calismak ya da ev isi yapmak dusuge sebep olmaz. 

Genelde saglikli olmayan bebek duser.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 131 göst.
+1 oy
2 cevap 98 göst.
+1 oy
3 cevap 144 göst.
+2 oy
14 cevap 544 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee97 (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler