0 oy
119 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından

Arkanizda esiniz var siz ne derseniz yapar,ve esinizin ailesi size haksizlik yapior, yapti.eltinize ve diger ogluna daha yumusak diyelim. Ama sizide arar sorar ama daha dusuk seviyede.

Siz böyle bir kaynanayla iliskinkzi nasil tutardiniz. Ararmiydiniz?aradginda hemen acarmiydiniz?daha mesafeli nasil olurdunuz?

Ve uzak yerlerde yasiyorsunuz?

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,524 puan) tarafından

En iyi kaynana uzak olandır

Özel günler vs ararsin, ararsa açarsın. Yılda bir iki bayram ziyareti 

Tadından yenmez. Fazlası zarar 

önce (40 puan) tarafından

Cok dogru canim. Peki aradiginda hemen acarmiydin yoksa ertesi gunmu aramak lazim?yada ayni bi kac saat sonrami arardin.

Arada laf sokmak istiyorum, eltiyle iligili. Sence gerek varmi yoksa hic orali olmamakmi iyi 

önce (1,524 puan) tarafından

Hiç oralı olmamak daha iyi. Etliye sütlüye karismazsan hiç basın ağrımaz. Çok konuşana bo.k bulaşır. Yarın sen kıskanç olursun eltini daha çok severler 😂 boşver uzak olduğuna şükür et. İki rekat namaz kıl. Ararsa aç konuş canım cicim. Sene de iki bayram görürsün Allah bereket versin. Sen iyi olursan herkes iyi olur 

Tamam canim 

-Reklam-
0 oy
önce (52,304 puan) tarafından

ben hergun hergun aramam kimseyi arayanla konuşurum bana sacma geliyor hergun arayip halini hatrini sormak 

aradiginda acardim konusurdum ama mesafeli de olurdum cok fazla gidip gelmezdim 

Tamam canim, arada laf sokmak iyimi sence yoksa gerek yokmu?eltimle ilgili

önce (52,304 puan) tarafından

yani ben kayınvalideme söylüyorum ama laf sokarak degil suna suna kizdim yada alındım diye 

sen durduk yere laf sokma kiskaniyo olursun bide laf yaparlar bosver mesafeni koy yeterli

Tamam canim 

0 oy
önce (1,179 puan) tarafından

Bizdede var bu ayrımcalık herşeyine eşim koşar hastanesi olsun ev işlerinde herşeyine ama varsa yoksa küçük oğlu onun için öl desen ölür eltimide arasa bile açmaz yada kızı açar annem banyoda falan diye ama kıymetliler bacım biz s.alak gibi herşeylerine koşuyoruz kıymetimşz yok 

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Eşim arkamdaysa umurumda olmaz açıkçası. 

0 oy
önce (426 puan) tarafından

Mesafemi koyarım, herkes kalbinin ekmeğini yer umrumda olmaz 

0 oy
önce (183 puan) tarafından

Uzakmışsın zaten ne takıyorsun boşversene bacım dert mi arıyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,527 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu