0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

İlk cocugumdan olanları koyacağım daha cinsiyetini öğrenemedik ama zaten çoğu kıza da erkeğe de olan şeyler .4 ay erken mi hazırlık yapmak için bilemedim ? Onun dışında ilk dogumumda bayağı tecrübesizlik olmuştu ona göre de bazı hazırlıklarım olacak.Hayırlısıyla kucağıma alayım yeterki önemli olan bu tabi 

16 Cevaplar

0 oy
önce (889 puan) tarafından

4 ay çok erken çanta hazırlığı için. Ben son ayımda hazırladım. Alışveriş bile yapmamıştım 4.ayda. biraz bekle 6 aylık olsun cinsiyetide belli olmuş olur. Eksiklerini o zaman alırsın. Çantayı da son aya girmeden hazırlarsın

-Reklam-
0 oy
önce (138 puan) tarafından

Ben 30+5 haftalığım henüz hazirlamadım hiç bişeyde almamişim daha

0 oy
önce (5,643 puan) tarafından

Benim erken dogum riskim vardi biz 6 aylikken hazirlamistik ne olur ne olmaz diye herseyini yikadik kuruttuk hazirladik besiginide 9.ayda hazirladık progestan kullandigim icin zamaninda geldi temizligimide 9.ayda yaptilar annem kayinvalidem halam gelmisti 

0 oy
önce (1,825 puan) tarafından

Ben oğlumda 35. Haftada hazırladım ama genelde 32.haftada hazırlayın diyorlar şuan kızım olacak 21.haftam bitiyor bugün rüyamda gördüm erken doğum yapıyordum hiç birşeyim yoktu bir yandan hastane gitmeye çalışıyorum bir yandan kıyafetlerini yıkamaya çalışıyorumdum çok gerildim 🙃

0 oy
önce (350 puan) tarafından

Benim çantam 30-32 hafta arası hazırdı 35 dede doğum yaptım çok erken sizin ayınızda 

0 oy
önce (3,267 puan) tarafından

Ben son ayda hazırlamıştım

0 oy
önce (1,335 puan) tarafından

her hastane çantası postuna aynısı diyor gibi oluyorum ama 4. ay ekstra erken çanta için. ha hazırlamak istiyorsan tabi hazırla dursun kenarda akmaz kokmaz ama erken doğsa bile o çantadakiler kullanılamaz zaten. erken doğum olur endişesiyle hazırlıyorsanız hiç gerek yok.

benim de 2. doğum olacak nasip olursa. ben 30. hafta gibi hazırlamayı düşünüyorum. 30'dan sonra ağırlaşırsam keyfimce hazırlayamam diye o da. yoksa 30 bile erken

0 oy
önce (735 puan) tarafından

32. Haftada hazırladım 

0 oy
önce (3,632 puan) tarafından

Ilk kızımda 33te ikincide 36da hazırladım. Suan cok erken. 30dan sonra hazırlayabilirsiniz

önce (254 puan) tarafından

Beşik almak istiyorum ilk bebeğimde park beşik kullandım ama memnun kalmadım ya .şimdiden alsam erken mi daha ne alırım onu da bilmiyorum 

önce (3,632 puan) tarafından

Büyük parçaları şimdi alabilirsin beşik bebek arabası gibi 

2 yaşında kızım var Allah nasip ederde 2.bebegim dünyaya gelirse kızım 2 buçuk yaş civarlarında olacak .Bebek arabasına bindiriyorum şuan hala acaba 2.bir bebek arabası mi alsam .Zaten hastane market ufak tefek yerler dışında bir yere gitmiyoruz .lazım olur mu bilemedim 

0 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Aynı soruyu sormak için girmiştim siteye bende :D 

Benim şuan 24 haftalık cinsiyeti daha dün tam net belli oldu ama hiç birşeyi yok yavrumun yeni başlayacağız 30 a kadar tamamlarım diye düşünüyorum nasip olursa 

İlk bebeginiz mi ? Şimdi herşeyin fiyati artio birden beşik bebek arabası puset bunlar hep lazım olan şeyler hatta anne çantası bile . Aldıysanız diğerleri kolay .sağlıkla alın kucağınıza 

0 oy
önce (186 puan) tarafından

34 . Haftada hazırlamaya başladım iyiki hazırlamıştım çünkü 36 da doğum yaptım. Bence 30 dan sonra yavaştan hazırlıklara başlanması gerekiyor unuttuğun bir şey olmasın diye.. ikinci bebeğimde eşime bı kaç defa bez al demiştim oda erteleyip durdu . Doğuma girdim doğurdum baktım annem yanımda bebeğin bezi nerde diyor. Neyse hemşire sağolsun bulup getirdi. 

İşte o an şaşırmamak için biraz erken hazırlamak istiyorum ama bir yöndende herşeyin hayırlısı tabi riskli durumları da göz önünde bulunduruyorum .daha önce düşük yaptım 2.hamileligimde riskliydi hazırlık bile yapamiyordum

0 oy
önce (29,556 puan) tarafından

34 te fln hazirlamistim erken daha size

0 oy
önce (605 puan) tarafından

36 da hazirlamaya basladim cunki ilk hazirladim sonradan aklima geldikce ekledim bence az daha beklemelisin 

0 oy
önce (296 puan) tarafından

Bende 27 haftalık oldum henüz ne bı elbise aldım ne de bı hazırlık yaptım. Benim ilk gebelik. Bence çok erken ama yinede heyecanlıysanız istiyorsanız bı kac takım orta renkler alabilirsiniz kıyafeti

Kıyafet almiycam ya o kadar çok giyilmemiş kıyafet varki ilk bebegimden hepsi güzel güzel duruyo sadece yıkama ütü gerekebilir 

0 oy
önce (675 puan) tarafından

30 haftada hazırdı hersey 35 de doğum yaptim

0 oy
önce (88 puan) tarafından

Daha erken gibi bence. Ben 33-34. Haftalarda hazırladım 

Buna rağmen erken mi hazırladım acaba diyorum yarın 39 oluyoruz inşallah 

İlk bebegimde doğumdan bir hafta önce hazırlık yapmıştım çünkü bayağı riskliydi 9 ay yatmistim şimdide o kafadayim aslinda acele de etmek istemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 571 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 323 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gulgul (9 puan) tarafından soruldu