+1 oy
92 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (34 puan) tarafından

Merhaba herkese 🩷

Ben sürekli ellerimi saklıyorum özgüvenim sıfır ellerim yüzünden neyapabilirim ellerim için 26 yaşındayım .. kırışık buruşuk görünüyor ki peeling krem sürüyorum ama başka neyapabilirim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,916 puan) tarafından

Benim elleri görsen kendininkelerle aşk yaşarsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  

Tavsiyem bu kadar takılmayin bunun için hayat çok kısa 😔☺️

Çok tavsiye istersen nustela nin kiremi var Dr oğlum için aldırdı benimde ellerime yaradı tavsiye ederim 🫠🫠

Ben sürekli doktor eldiveni kullandığım için ve sürekli tıkladığım için pek düzelme olmadı 

önce (34 puan) tarafından

Teşekkür ederim ♥️ ♥️ 

-Reklam-
0 oy
önce (12,700 puan) tarafından

Öncelikle ellerini sabah ve gece yatarken nemlendirici sürerek başlayabilirsin ellerin kuru kalmış excipial lipo nemlendirici kesinlikle öneririm pamuk gibi yapıyor elleri daha sonra kuaföre gidip detaylı manikür yaptırarak tırnak etlerini ve ölü deriler temizlenerek hayalini kurdugun ellere kavuşabilirsin düzenli manikür şart ama

Sabah akşam suruyorum krem  tırnaklarım kırılıyor sürekli tiroid haşimato rahatsızlığım var kan pıhtılaşma sıkıntım var romatizmam var. .. :( belki bunlardan kaynaklaniyor olabilir tırnak etlerimi kendim kesiyorum dediğiniz kreme bakacağım teşekkür ederim ♥️ 

önce (12,700 puan) tarafından

Deterjan vb kimyasalı çıplak elle temas etmemeye çalış oda deriyi kurutuyor

Evet sürekli bulaşık yikiyorum 😕♥️

0 oy
önce (130 puan) tarafından

Kız bu El mi kötü? Neyse sabah akşam krem sür böyle besleyici yağlı olsun ama ve önemli olan her bulaşık yıkadıktan sonra krem sürmek ben alıştım artık otomatik gidip suruyorum bulasiktan sonra çünkü rahatsız oluyorum o kuru histen.

Sürüyorum ya vallah busuru yağlar kremler var hiç fayda etmiyor peeling yapıyorum:(

0 oy
önce (16,613 puan) tarafından

Çatlama varsa bebek vazelini yoksa nemlendirici kullanman gerekir gün içinde yatmadan önce özellikle.

Marka olarak arko ve noutrogena güzel 

Teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
5 cevap 111 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
0 oy
3 cevap 341 göst.

413,650 soru

12,452,190 cevap

46,351 kullanıcı

Kategoriler

...