+2 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından

Merhaba biraz korku var içimde burnumda kemik eyriliyi var bu yüzden nefes almada zorluk çekiyorum ameliyyat olmam lazim ama korkuyorum ešim de bi kaç ay önce bu nedenle ameliyyat oldu ama hala 100 de 100 nefes almadini söylüyor kocam devlete ameliyyat olucam ama korkuyorum korkumu bastiramiyorum😓

6 Cevaplar

+1 oy
(2,003 puan) tarafından

İlk 1 hafta zorlanırsınız sonra normale dönersin canım 

(94 puan) tarafından

Evet öyledir kesin ama sonra rahat nefes ala bilicekmiyim onu düšünûyorum

(2,003 puan) tarafından

Kilon var mı canım ? Kilon varsa zayıflaman gerek . Rahat nefes alabilmek için ilk öncelik sağlığın canım 

(94 puan) tarafından

Hayir kilolu biri diylim aksine zayif biriyim

-Reklam-
+1 oy
(1,483 puan) tarafından

Zor oldugu söyleniyor ama yaptırdıktan sonra keşke yaptırmasaydim diyeni görmedim hiç. Her ameliyatın kendine göre zorluğu vardır illaki.

(94 puan) tarafından

Evet ama ište korku lanet olasi korku atamiyorum içimden :(

+1 oy
(7,326 puan) tarafından

benim daha kaburgam da acilip kikirdak alinacak :) ikinci burun ameliyatim . valla yeterki kavisli kalkik kucuk kinik hokka gibi kadinsi seksi bi burun olsun hivde korkmam iple cekiorum o gunu kocaman burnumdan kurtulucam😂😂ilk ameliyatta dr sadece ustteki kemigi almis duz ve uzun bir bunum var suan ilkgunden mmnun degildim. esime diyorum olursem mezarima kavisli kalkik kucuk hokka gibi bir burun seklinde mezartasi yaptirin minicik bir burna sahip olmak icin oteki tarafi boyladi ama asla pisman degil yazin 😂

(94 puan) tarafından

😂😂hiç güleceyim yoktu peki agrilimi geçiyor nasil oldu ameliyyatdan sonraki surec?

(7,326 puan) tarafından

ilk dort bes gun agri yok ama sadece nefes alamiyosun agzin acik agixdan nefes aliyorsun . bogazin kuuruyor . uyku denen birsey de yok vunku uyurken agzini yanlislikla kapatirsan denizin altinda yada havuzun dibindeymissin gibi bogularak uyaniryirsun sicrayip . cunku burunda tampon var ve nefes alinmiyor agzida kapanirsa bogulma hissi oluo😂😂 ama deger hersey. ve tat koku da yok tum yemekler haslanmis patataes gibi herseyin tadi ayni tat alamiyorsun. ama deger . eski zaman tamponlarinoleydi belki simdi yeni sistem seyler cikmistir. 2012 yilinda olmustum ben. valla goz rengim haric her bir santimetre karemi degistirebilir ekleme vikarma yaptirabilirim . yeterki param olsun

+1 oy
(4,707 puan) tarafından

Bence bünyeden bünyeye ve doktorun eline göre değişiyor ben çok ağır atlattım çevremde çok kolay atlatanlar oldu 

+1 oy
(6,527 puan) tarafından

Ağrisi üç gün sürüyor ama 1 harfta o bandaj kaşıntı filan yapiyor yemek yemen zor oluyor sonra geçiyor 

+1 oy
(2,382 puan) tarafından

18 yaşımda oldum bu ameliyatı komplike bir şekilde. Sinülerime de müdahale edildi geniz etimde alındı kemiğimde düzeltildi. İlk 1 hafta zorluydu ama ağrı kesicilerle halledilmeyecek bişey değil. 2. Haftasında okula dönmüştüm voleybol oynuyordum 😊

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,448,093 soru

23,785,644 cevap

316,605 kullanıcı

...