+2 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

Kardeşim 3 ay önce doğum yaptı kaynanası doğumdan sonra yanında kaldı değişik bir kadın mesela kardeşimin maskeleri makyajları ortadan kayboluyordu kardeşim en sonunda benim makyajlarımı gördünüz mu deyince Evet ya ben eve götürdüm kullanmak için demişti sonra kardeşim zayıflamak için ürünler aldı ortadan kaybolunca kadının çantasına bakıyor çantasından çıkıyor. oğlu gelene kadar çocuklara bakmıyor oğlu gelince de kucağından indirmiyor tam bir oyuncu Neyse işin aslını anlatayım 2-3 hafta önce kardeşim eşiyle kaynanasının

image

image

yanında kavga ediyor sonra eşyalarını toplayıp annemlere geliyor kadın kardeşim gıttıktenn sonra da evde yalnız kalıyor evi falan toplamış oglunun ütülerini yapmış dolaba koymuş Sonra kardeşim Barışınca eve döndüğünde her zaman açtığı sandıkta Bu kez böyle bir muska görüyor daha gitmeden önce bakmıştım oradan havlu çıkarmıştım hiçbir şey yoktu diyor anlayan çıkar mı

4 Cevaplar

+1 oy
(14,414 puan) tarafından

Post yukarı canim bilgim yok

(60 puan) tarafından

Sağol canım

-Reklam-
+1 oy
(6,668 puan) tarafından

image

boyle çevirdi bende anlamadım pek ama en üstte yazan Ayetel Kürsi galiba 
(60 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim Biz anlayamadık attım kardeşime

(6,668 puan) tarafından

Rica ederim canım daha iyi anlayan birileri yazar inşallah 

(2,413 puan) tarafından

Dua üstüne yapılmış büyülerde var kuzenimede oyle oldu bakıldığında nazar duasıydı ama degilmis büyü yapılmış 

(516 puan) tarafından

Ayetel Kürsi değil canım ben biliyorum Ayetel kursiyi

(516 puan) tarafından

Çevrim içi bu şekilde çıktıysa bu büyü kesin rahman ve rahim olan Allah'a siginirim

+1 oy
(563 puan) tarafından

Alttaki nazar ayeti canım .

0 oy
(31 puan) tarafından

Valla emin olamadım üzerinde lekelerde var bi hocaya gösterin isterseniz canım

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy