+1 oy
65 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (1,668 puan) tarafından

Arkadaşlar 11 gün gecikmem var korunmasız ilişki sonrası hap içmiştim 28-29 ocak korunmasız ilişki oldu ben gecikmemin 7-8 gününde test yaptım negatif çıktı ama dünden beri çok özür diliyorum akıntı var ara ara ama kahverengi akıntı gelen akıntının rengi o yani bu adet öncesi olan birşey mi yoksa gebelik mi ama test idrar testi yaptığımda negatif kafam çok karıştı bilemedim bilen varsa yardımcı olabilir mi yani burada okudum evde test yapıp negatif çıkıp kanda pozitif çıkan da olabiliyor mu 

3 Cevaplar

+1 oy
(11,199 puan) tarafından

Ertesi gün hapı içtiysen en az 2 3 ay adet düzensizliğine hazır ol. Vucudu hormonları tepetaklak ediyor

(1,668 puan) tarafından

Öyle mi 😒😒

(11,199 puan) tarafından

Malesef canım

-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından

Hapı ictigin icin  dhzenini bozmuş olabilir 

(1,668 puan) tarafından

Ama aralık ayındada olmamıştım regl o zaman gebelik te yoktu doktora gittim yani aralıktan beri sıkıntılı ocakta da söktürücü ile oldum adet 

0 oy
(1,012 puan) tarafından

Eğer ilişkiden 24  saat içerisinde  ertesi gün içtiyseniz yüksek oranda gebelik önlüyor. 

Gecikme sebebi de ertesi gün hapı olabilir zaten 

Bana adet öncesi gibi geldi bir türlü sökülememiş gibi ayrıca negatif çıkmış zaten 

(1,668 puan) tarafından

İlişkiden 9-10 saat sonra gidip aldım içtim aralık ayında da olmamıştım 33 gün gecikme vardı 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 92 göst.
+1 oy
2 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,446,193 soru

23,757,228 cevap

315,238 kullanıcı

...