Sagolun cok guzel ve kibarca yazmissiniz :) kirilmadim niyetinizi de anladim.
Cok sukur isim cogu ise gore rahat ve daha az calisiyorum. İsim rahat calisma saatim az ama cok yorucu cok yoruluyorum. Bedenen ve zihnen cok yoruluyorum. İs yerinde namaz kilmak icin uygun ortam var ama benim buna vaktim yok zikir de cekmeye vaktim yok. Yani isimi yaparken ibadet edemem. Oglen aralarinda ya arkadaslarla sohbet ediyoruz ya da hava guzelse bahceye cikip yuruyoruz. Bazden de bos bos oturup dinleniyorum.
İsten eve gelince yemek yapiyorum daha erken geldigim gunler temizlik yapiyorum. İsten eve gelince yemek fasli oluyo cocugu yedir ,ilgilen uyut derken saat 9 oluyo. Genelde 1 saat evle ugrasirim ortaligi toparlar makinaya camasir atar ,katlar dolaba yerlestiririm. Cogu aksam boyle. Yarim saat en fazla 1 saat dinlenip 10-11 arasi uyuyorum genelde. Haftasonlari da cocukla geciyo ,evde yemekle ,temizlikle geciyo. Bazden bi yerlere gideriz ya da alisveris,pazar vs. Genel rutinimiz bu sekilde.
Kendime ait bos kaldigim vakitlerde oluyo ama bu vakitlerde cay keyfi yapiyorum ayagimi uzatip. Dizi,film falan izliyorum. Eskiden kitap okurdum artik onu bile yapmiyorum.
Bazden bende kendimi cok sorguluyorum dini anlamda bisey yapmiyorum cunku. Vicdan yapiyorum. Belki de seytana uyuyorum nefsime yeniliyorum.
Ama dinlenmeyince kendime vakit ayirmayinca psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. İse git eve gel,ev isi,yemek,cocuk siradan bi rutinde devam ediyo. Buna sukur tabi.
Ama sagolun en azindan ramazan ayinda bos kaldigim vakitler namaz kilip dua okuyabilirim :)