Babam vefat edeli 14 ay oldu.
İlk zamanlar çok görüyordum ama neredeyse 8 aydır hiç gormemistim. Aklımda takılan çok soru vardı.Acabalarim çöktü.Babam namaz kilmazdi.arada sırada alkol de alırdı.alkolik değildi.ozel günlerde içerdi.
Ama çok iyi bir adamdı.cok yardım severdi.bizi sevgiyle büyüttü.Gulec bir adamdı.Arladas gibiydi derttasimdi.Hep dedim rabbim bize yaptığı babaligin mükâfatını ver diye.Kiz çocuğu babasına dua ederse af olursa sığınarak çok yalvardım Rabbime.
Dün gece o kadar zaman üstüne babami gördüm rüyamda. Otopark gibi bir yerdi.rahmetli babam arabaları çok severdi.kendisi dincti.yuzu aynı olasa da vücudu çok dinç ve gençti. Çok yakınıma geldi fakat dokunmadi dokundurtmadi.ruyamda ölü oldugunu biliyordum. Konuşmadı yani ağzı hiç oynamadi. Mimiklerle cevap verdi sorduklarima bir de arada sanki telepatik şekilde cevap verdi.agzi kıpırdamadı sesi çıkmadı ama ben beynimde duydum söylediklerini.
Babam çok uzun süre yogunbakimda yattı.
Acı cektin mi dedim mimikle hayır dedi.
Ölüm kötü mü korktun mu dedim ,hayır dedi gene mimikle.
Cennette misin dedim ,evet diye kafa salladi.Bana cennet 8 tane dedi.
Cehennemi gördün mü dedim.boyle gibi gibi azcik gibi cevap verdi.cehennem nasıl dedim.anlatildigi gibi değil herkesin cehennemi kendisi dedi.
Baba sen cennetesin nasıl cennete girecegiz dedim ,Allahla iletisiminizi kesmeyin dedi.
Çok tuhaf bir rüyaydı ama içime su serpti.aklimdaki tüm soruları cevapladı.Bir buyugume anlattım .konuşmadiysa kendisi gelmiştir dedi.Sen burada üzülüyorsun o da orada üzülüyor cennette üzüntü yok rabbim izin verdi senin üzüntünu gidermeye geldi dedi.ne kadar doğru bilemem ama bu rüya beni çok rahatlattı.