+2 oy
364 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (75 puan) tarafından

Bebegim 1bucuk yasinda emzirmek istemiyorum. Ama bebegi 2 yasina kadar emzirmek gerekliymis. Onun icin emziriyorum. Emzirmem gerekir mi zorunda miyim onun hakki mi

24 Cevaplar

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Zorunda degilsin anne kendini nasıl mutlu hissediyorsa oyle yapmalısın.. zaten 1.5 yaşına kadar emzirmissin canım. Ben oğlumu 3 yaşına kadar emzirdim ama kendim çok mutluydum emzirdigim için o yüzden devam ettim. Eğer seni yoruyorsa içinden geleni yap. Mutlu anne = Mutlu bebek 

-Reklam-
0 oy
önce (1,960 puan) tarafından

İsterseniz hiç emzirmeyebilirsiniz doğduğu gün de mama başlayabilirsiniz bu sizin vereceğiniz bir karar.

Yalan yok ben de emzirmeyi hiç sevmiyorum bebegim 8 aylik ayakta yürüyerek emziriyorum disarda bir yerde falan çok zor oluyor emzirirken aşırı midem bulanıyor kusacak gibi oluy8rum hormonalmis ama yer yüzünde taklit edilemeyen en sağlıklı besin anne sutu olduğu için en azindan 2 yaşına kadar bebegim de kabul eder Allah nasip ederse sabretmek istiyorum. 

Soyle düşünün evinizde çok sağlıklı bir meyve var sizi hastalıklardan koruyacak gelisiminize aşırı destek olacak tadi da nefisss bir ısırık alıp çöpe mi atarsınız yoksa yiyip bitirir misiniz? Ama yine de karar sizin 

0 oy
önce (2,953 puan) tarafından

2 bucuk yasina kadar emzirdim ben 

0 oy
önce (2,218 puan) tarafından

Zorunda değilsin tabiki bende aynı durumdayim o kadar zoraki emziriyorum ki anlatamam ama bıraktırma sürecinde onu zorlamamak için dış cikarmasinj havaların düzelmesini bekliyorum ki oyalayabileyim dışarıda diye 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 244 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 984 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
3 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yeni anne032 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 147 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,628 soru

12,451,580 cevap

46,329 kullanıcı

Kategoriler

...