0 oy
371 göst.
önce Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Yakın mesefa de olupta eşinin ailesini iftara çağırmayacak olan var mı,linçleyenler olacak onlar için yazayım sayısız acı yaşattılar her zaman alttan aldım artık gücüm kalmadı dan dan konuşan,ağzının ayarı olmayan bir aile ama bizim kalbimiz temiz derler üste çıkarlar yani bu zamana kadar böyle oldu ama artık tahammül kalmadı bende,gerekmedikçe görüşmek istemiyorum küs değilim ama bayram dışında bir araya gelmek istemiyorum 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (1,296 puan) tarafından

En İyi Cevap

Lincleyen olacaksa kendi bin beterini yaşasin

Asla mecbur değilsin bazı insanlarla arana mesafe koymak gerekli olandır 

önce (571 puan) tarafından

Linclemeyecegim de neden beddua ağzınıza pelesenk olmuş,  ne ayıp sey

önce (1,296 puan) tarafından

Ayıp olan bişey yok pelesenk olması içinde her posta aynı şeyi yazmam gerekirdi öyle birşey de yok.

önce (571 puan) tarafından

Alakanız dahi olmadığı konuya cok rahat beddua etmişsiniz.

-Reklam-
0 oy
önce (1,064 puan) tarafından

Eğer olaylardan sonra konuşup barisilmissa ramazanda iftar için gitmek gerekir. Ben geri çevirmenin ( en azından ramazan ayı için) doğru olduğunu düşünmüyorum. 

önce (78 puan) tarafından

Barışma küslük gibi değil, yapar söyler sinir krizi geçirtip sonra inkar ederler iftira Bile var aslında şunu net biliyorum  asla hakkımı helal etmeyeceğimi biliyorlar haz etmediğimi biliyorlar eşimin hatrı için alayım iftara diyorum ama iki üç gün bunalım yaşayacağım çünkü onların her lafı her eylemi kalplerinin temizliğindendir hata asla kabul etmezler 

0 oy
önce (4,706 puan) tarafından

O evde ne yaşadığını bilmiyoruz, içinden gelmiyorsa çağırmak zorunda değilsin ki, onlara yapacağın masrafı fakir birine sadaka versen daha iyi olur

0 oy
önce (1,027 puan) tarafından

Her sene aliyor musun eger oyleyse ve bu sene almazsan bayramdada onun lafini yersin bence kendine laf soyletme

Geçen sene aldım ondan önce doğum ,pandemi olduğu için iftara almamıştım ya aslında onların ne düşündüğü umtumda değil eşim seni anlıyorum diyor ama üzülür mü bu yani kafamı karıştıran

önce (1,027 puan) tarafından

Tabiki üzülür yani nihayetinde görüsuceksiniz illaki o yuzden ha bi eksik ha bi fazla

0 oy
önce (402 puan) tarafından

Yan yanayız bizde bizimkilerde çok acı kavga kaos herşeyi yaşattılar bana

2 yıl önce ramazana eşimin zoruyla davet ettim onlar çağırmadı bilr ayriyeten eşim yemek yaptığımda alıp götürüyordu annesine kendisi asla  vermezdi hatta kendisi sadece oğlunu çağırdı yemeğe 😁

Geçen yılda kayınbabam kendi kendine kızlarını bizim eve davet etti yemek onlardandı ben hazırlığı tatlıyı filan yaptım sonuç asla hakkım helal değildir 

Onlarvistedikleri kadar oğlunun e vi diye geniş davransınlar

Evi kirlersin istemiyor sanırım kendi kızlarını bile senin evinde ağırlamak nedir

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Bende iftar yapmayı düşünmüyorum o kadar çok canım yandı ki mesafe iyidir....

Eşiniz ne der ailesini çağırmadığınızda

0 oy
önce (2,878 puan) tarafından

Eğer arada da olsa gidip gelme  görüşme varsa eşimin hatrı için bile  bir günlüğüne katlanırım yani çağırırım 

0 oy
önce (19,177 puan) tarafından

Somut bir kötülüğü var ise gitmem çağırmam 

Yani istediğim şey şu ,bütün akrabalar bunlarla merhaba merhaba git gel yok ben de diyorum ki küslük olmasın bayramda 1 saat gidip gelelim fazlasını bünyem kaldırmıyor hoş eşimde artık zorlamıyor çünkü sağlık problemleri oluştu artık oda farkında ama morali bozulur tabi çağırmadıpım için

0 oy
önce (583 puan) tarafından

Kuzum ıftar bir gunluk değil ki sık sık ya da her gun mü birlikte yemek istemiyorsun onu anlamadım. Tabiki böyle bir gereklilik yok mecbur değilsin. Ama bi kaç ıftarı ya D en azından bı tane olsun bırlıkte gecırmekten zarar gelmez belki iyi gelir bilemezsin

Yani şöyle söyleyeyim patladım patlayacağım o noktaya getirdiler bir de aile tanımlamak adına söyle söyleyeyim biz ve iki evli görümcem var bunun dışında bütün akrabalar uzak duruyor bu aileden

önce (583 puan) tarafından

Kendini kötü hissediyorsan uzak dur tabi

0 oy
önce (1,187 puan) tarafından

Benim kaynana ben çağırmadan çat kapı gelir oğlunun evi olduğu için küs dahi olsak

Benimki de öyleydi artık gelse de kapıyı açmıyorum gelmeden haber vermeyenin akıbeti budur

önce (1,187 puan) tarafından

Benim kaynana arsız apartmana rezil eder açmayınca 

Eğer eşin problem çıkarmayacaksa  arsızın hakkından imansız gelir düsturu ile yol ver 😀

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Dun bunun yuzunden tartistik cok kirginim 

Eşiniz mi baskı yapıyor aslında bende baskı yok ama illaki morali bozulacak benimkinin ailesini çağırmadığım için

Kiz yok esimden once ben hevesliyim ailesiyle cok sorunlar yasadik biz hsliyle iyicd iki tarafda sogudu bende sogudum da once Allah rizasi icin sonra cocuk gelen giden olunca mutlu oluyo hem esim memnun olsun bende seviyorum onlara hizmet etmeyi en iyi sekilde agirlamaya calisirim zaten icli kofte seviyolar diye her geldiklerindd yaparim cedit cedit yemek yaparim sarmasi mantisi herseyi kendi el emegimle yaparim evimi temizlerim seccadelerine kadar sererim aramasinlar diye ben kendimi parcaliyorum zaten gelsinler agirlayim diye de sorun su brn ramazanin sonunda regl olcam orucluyken de zorlaniyorum ibadetlerim aksiyo gucum takatim kalmıyor dedim hasta olunca davet etcem edim demez mi gec oluyo ilk kafta qinci ikinci gun cagiralim iyi de ben bi kere dsvet etmeye mecbur degilim krndi istedimle davet ediyoken neden rahat gunde yapabilecgim seyi zor gunume sikistirdim cankma yazik degil mi recep ayinda ay ortasi kayinvaliden kayinbabam brn ucumuz oruc tuttuk iftar yapalim bize gelin dedim 2 gun basim agridi niye ay sonunolunca ramazan olmuyo mu dediysem de inat etti boyle boyle sogutuyo iste zaten aramis doguk iditmaya calisiyoruz biz esim resmen araya fitne sokuyo 

Yani eşin de ailesi de bu yaptıklarını görmüyorsa ayıp yaa bu hizmet hürmet yapılacak ee günü eleştirilecek çok ilginç

Ailesinin haberi yok biz tamam baslarda sorunlar yasadikda ben ne kadar hurmetli saygiliysam onlarda oyleler bak giderim ben gidene kadar salatama kadar yapmis cayimj demlemis olur daha su gun oldu dogru duzgun bi temizlik yapmadim onun evinde ben esim gececi calisiyo mesela cocukla cikamazsan bize haber et evin eksigini ihtiyacini biz aliriz diyolar onlarda da bisey yok esimin su yaptigini duysa kaynsnam rezil eder onu iste esim sorun noluyo son hafta olunca nd degisiyo yani bak benim ailemi hic hesaba katmadim cunku esim gececj calisiyo wsimin izin gunu onlars uymaz onlarin izin gunu esime uymaz uysx bile makarna pisirip koysam dert etmem ben onlarda niye davet etmedin bile demezler zaten ben esime deger veriyorum ailemin hic hesabini bile yapmiyorum olursa olur olmazsa onemli degil diyorum o bana o degeri vermiyo ki boyle soyleyebiliyo 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 248 göst.
0 oy
19 cevap 631 göst.
+1 oy
11 cevap 411 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 350 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu

413,628 soru

12,451,554 cevap

46,328 kullanıcı

Kategoriler

...