+2 oy
182 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,240 puan) tarafından

Köyde geldigimizden beri sürekli elektrik gitmesinden dolayı makinelerim bozuldu hepsini degistirmek zorunda kaldık sonra akım ölçer kullandık ama faydası olmadı simdi yine basladı ya yeni esyalar da bozulsun istemiyorum böyle bi sorun yasayan var mı ne kullanılabilir başka

9 Cevaplar

+1 oy
önce (17,530 puan) tarafından

Elektrik gidip gelince sartelleri indirip fişleri çekerim ben. Özellikle gök gurledigi zaman. Gök gurlemesi yüzünden sohben 4 kere bozuldu 5 ay önce de wifi patladı. 

önce (3,633 puan) tarafından

Aa nasıl ya ilk defa duydum canım 

Lütfen biraz aydınlatır mısın

Rica etsem 

Sohben nasıl bozuluyor onu bende bilmiyorum sartelleri kapatmama rağmen bozuldu. Wifi de şimşek çakinca enerji boşalimi oluyor ya internet direği de o enerjiyi çekiyor modemler de bundan etkilenip bozulabiliyor. Ben namaz kılarken evimin tam önündeki internet direğine yıldırım düştü o sirada da modem patladı. 

Şok içindeyim şuanda 

İlk defa duydum 

Aydınlatigın için teşekkür ederim canım benim 

Hakkını helal et

O Zaman bende wayfi fişini çekeyim öyle durumlarda 

Evet canım mutlaka çek. Bizim wifi patladığında gelip bakmaya gelenler modem için daha o zamandan 1650 TL istemişti. Sonra fiber için başvuru yaptık fiber diğerine bağladılar modem için 500 TL verdik. 

Anladım canım teşekkür ederim sağol 

Aklımda bulunsun o zaman 

Çok sevindim bu bilgiyi benimle paylaştığın için 

-Reklam-
0 oy
önce (9,032 puan) tarafından

Elektirik gitiğinde cek pirizden herşeyi canım benim babam şehirde olmamıza rağmen hep öyle yapardı 

0 oy
önce (5,643 puan) tarafından

Bizim degilde bekarkan karsi komsunun tum esyalari yanmisti calistigim donemde is yerindeki arkadasimin gök gurleyince binadaki sarter atiyor bizim 

0 oy
önce (1,193 puan) tarafından

Gök gürlemesinde ve elektrik gittiğnde hemen şarteli yada eşyaları prizden çekerim 

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Canm elektrik gittiği zaman elektronik aletlerin fişini çekin prizden maalesef o sorun şehirde de oluyor sadece köyde değil komşumun tüm beyaz eşyaları yandı bu sebepten dolayı 

0 oy
önce (4,616 puan) tarafından

Bn şehir de oturuyorum malesef bubproblem sadece koylerde olmuyor cnm elektrik gittiğinde şalteri kapatirim geldigini fark edince acarim bir kere buz dolabim yandi motoru bozuldu bu yuzden 

0 oy
önce (2,032 puan) tarafından

Merkezde yaşadığım halde buzdolabım bozulmuştu geçen sene üst üste elektrik kesintisi yüzünden. Allah'tan garanti süresini uzatmıştık da servis halletti. Ama bu sene doldu garantisi. Bozulursa ne yaparız hiçbir fikrim yok. Akım ölçer biz de kullanıyoruz. Buzdolabı en zoruymuş buzluktan her şeyi annemlere taşıdık kokmadan. İnşallah bir daha olmaz canım sizin de bizim de.. çok zor bir durum..  🥺

0 oy
önce (2,820 puan) tarafından

Bulasik makienm bu televizyonum bozuldu bunsebepten ve bi dunya masraf odedim.tvyi yaptirdim ama bulasik makinesini yenilemek zorunda kaldim elektirik kablolari yanmis.bende butun fisleri cekerim sonra takarim 

0 oy
önce (14,179 puan) tarafından

eğer elektrik gidip gelmesinden eşyalar bozuluyorsa elektrik dağıtım şirketini şikayet edebilirsiniz. yeter ki bu yüzden bozulduğu kanıtlasın. zararınızı karşılamak zorundalar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
15 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 488 göst.
1 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Minnos bebek (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,240 puan) tarafından soruldu

413,650 soru

12,452,178 cevap

46,351 kullanıcı

Kategoriler

...