Kızlar yumurtlama döneminden 3 gün önce yaşanan korunmasız ilişkiden hamile kalma olasılığı var mıdır
Elbette spermler 3 gune kadar canli kalabiliyorlar
Tam da isabetli olur
Yumurtlama dan önce hamile kaldım içerde belli gün canlı kalıyor 4 sene yumurtlama değerlendirdim olmadı yumurtlama olmadığında tuttu
O bebegnin cinsiyeti ne oldu canim
Kız bebeklerin kromzonu daha uzun yaşıyor deniliyor erkek galiba sizin demekki çok alakası yok onla
Erkek ama ben o tarz şeylere inanmıyorum açıkcası millete sorsan herkes kız diyordu belirtiye karnımın şekline felan ama bence hiç alakası yok böyle şeylerin sağlıklı olsunlar cinsiyetin önemi yok
Karın şekli flaN bende inanmıyorum ama bu yumurtlama il alakalı çalışma var bililmsel ama bunu çürüten calsimalar da olmuş benmde iki oğlum var iki erkekten sonra bunlari öğrendim insan biraz merak ediyor yoksa önemli yok tabi sağlıklı olsun laf yyeter
İnan hiç çalışmaları okumadım ama yinede bilmiyorum mantıklı gelmiyor yoksa herkes cinsiyet belirlerdi diye düşünüyorum hamilelik çok gizemli bir olay bence değişik değişik şeyler var araştırılsa neler neler çıkar Allah bilir
Tabikide kalınır
Kimisi adetten hemen sonra bile hamile kalıyor ki
Senin ki yüksek bir ihtimal
İstiyor muydun canım gebelik
Hakkında hayırlısı olsun inşallah istenmeyen gebelik ise hemen ertesi gün hapı mi neydi o
Ondan al derim
Evet istiyorum cnm hayırlısını versin Rabbim
1,452,357 soru
23,843,235 cevap
319,440 kullanıcı