+1 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Öncelikle merhabalar kızlar ben 5 haftalık hamileyim akşam rüyamda kızlarımın odasına perde almaya gidiyordum ablamla beraber ve orda mavi tül perde göseriyorlardı bana ben çok beğeniyorum bunu alacam ama pembe olsun diyordum ama mavi perdeyiide elimden bırakmıyordum sizce bunun yorumu ne olabilir veya böyel birşey görenler veya buna benzer bişey görenininiz olduğu cinayetle alakası varmı lütfen bilgi sahibi olanlar yazabilirim çok merak ediyorum ne anlama geldiğni şimdiden teşekkürler 

2 Cevaplar

+1 oy
(4,410 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bence güzel rüya yorumlarım ve senin rüyana yorumum sen erkek bebek istiyorsun bu da zihnine işlenmiş :)

Takılmayın bu kadar, rüyalar psikolojimizin yansıması.

(45 puan) tarafından

Sağol canım evet bilinç altına yerleşince görebiliyor insan hakkımızda hayırlısı 

(4,410 puan) tarafından

Akıl, ruh, beden sağlığı bütün olsun inşallah kız erkek hiç hesap etmeyin 

-Reklam-
0 oy
(1,011 puan) tarafından

Kızların var hamilesin ee doğal olarak olmayanı ister insan o yüzden bilinç altına yerleşmiş işte anlamı bu :) 

Ben hamile bile değilim.oglum var 1 tane 7 yaşında sürekli rüyamda kızım olduğunu görüyorum çünkü istiyorum yani bilinç altim bu yonde

(45 puan) tarafından

Teşekkürler canım olabilir hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anneadayi45__- (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,115 soru

23,771,743 cevap

315,978 kullanıcı

...