+2 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (1,178 puan) tarafından

2 yaşında ve aşırı öksürüyor tedavisi devam ediyor ama beslenmiyor çok iştahsız böyle değildi kızlar bugün 8 gün oldu onu öyle görünce moralim alt üst oluyor lütfen linclemeyin öksürükten yatamiyor nolur bişey söyleyin bugün 8.gun hastalanali başta oksuruk bu kadar değildi son 4 5 gündür arttı çok uzun sürer mi ne zaman beslenecek 

6 Cevaplar

+1 oy
(230 puan) tarafından

Doktora götürün ve ben bu durumdan çok çektim.antibiyotik ilaçlar düzeltti sadece 

(1,178 puan) tarafından

Antibiyotik buhar hepsini kullanıyorum ama beslenmiyor çok üzülüyorum ben de ve ailecek hastayız onu anlayabiliyorum benim de tadım tuzum yok ama anneyim aç kalmasina dayanamıyorum 

(230 puan) tarafından

Siz kendiniz antibiyotik vermeyin doktora götürün benim bildiğim kadarıyla doktor reçetesi olmadan eczaneler antibiyotik vermezler 

(1,178 puan) tarafından

Zaten götürdüm canim ben. Kafama göre vetir miyim iki kez götürdüm 

(230 puan) tarafından

İnşaAllah iyileşir 

(1,178 puan) tarafından

Amin inşallah yarabbim 

-Reklam-
+1 oy
(1,523 puan) tarafından

image

benmki 3 bucuk yasinda oksuruk şurubu bile kesmedi oksurugunu sabah akşam bundan verdim 1 er tatli kasigi öksurugu kesti gecmis olsun inşallah sizede sifa olur
(1,178 puan) tarafından

Kaç günde kesti 

(1,523 puan) tarafından

2 3 gune gecirmisti 

+1 oy
(1,600 puan) tarafından

İki oğlum ben devam ediyor buhar antibiytuk basladk nakalim artık umurudmsa kesildi 

(1,178 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ne kesildi dediniz anlamadım ama biz de buhar antibiyotik yiyoruz çok zor 

0 oy
(189 puan) tarafından

Canım benim kızım da 1 yaşında hiç geçmiyurdu koru koş burnu baharatcılarda var biraz kaynat ver inşallah gecer 

(1,178 puan) tarafından

Sağol canim

0 oy
(189 puan) tarafından

Canım benim kızım da 1 yaşında hiç geçmiyurdu koru koş burnu bahartçı. var biraz kaynat ver inşallah gecer 

(1,178 puan) tarafından

Baharat mıdır anlamadım adı ne tam olarak

0 oy
(459 puan) tarafından

Canimm fizyolojik serumu buzdolabına koy soğuk buhar seklinde ver ven oyke yaptimm öksürük icin

(1,178 puan) tarafından

Yapıyorum canim valla çok sagol

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 94 göst.
+2 oy
4 cevap 86 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zeynepagd (455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde EvLaTlArIm71 (1,509 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,547 soru

23,831,476 cevap

318,893 kullanıcı

...