2 yaşında ve aşırı öksürüyor tedavisi devam ediyor ama beslenmiyor çok iştahsız böyle değildi kızlar bugün 8 gün oldu onu öyle görünce moralim alt üst oluyor lütfen linclemeyin öksürükten yatamiyor nolur bişey söyleyin bugün 8.gun hastalanali başta oksuruk bu kadar değildi son 4 5 gündür arttı çok uzun sürer mi ne zaman beslenecek
Doktora götürün ve ben bu durumdan çok çektim.antibiyotik ilaçlar düzeltti sadece
Antibiyotik buhar hepsini kullanıyorum ama beslenmiyor çok üzülüyorum ben de ve ailecek hastayız onu anlayabiliyorum benim de tadım tuzum yok ama anneyim aç kalmasina dayanamıyorum
Siz kendiniz antibiyotik vermeyin doktora götürün benim bildiğim kadarıyla doktor reçetesi olmadan eczaneler antibiyotik vermezler
Zaten götürdüm canim ben. Kafama göre vetir miyim iki kez götürdüm
İnşaAllah iyileşir
Amin inşallah yarabbim
Kaç günde kesti
2 3 gune gecirmisti
İki oğlum ben devam ediyor buhar antibiytuk basladk nakalim artık umurudmsa kesildi
Çok geçmiş olsun ne kesildi dediniz anlamadım ama biz de buhar antibiyotik yiyoruz çok zor
Canım benim kızım da 1 yaşında hiç geçmiyurdu koru koş burnu baharatcılarda var biraz kaynat ver inşallah gecer
Sağol canim
Canım benim kızım da 1 yaşında hiç geçmiyurdu koru koş burnu bahartçı. var biraz kaynat ver inşallah gecer
Baharat mıdır anlamadım adı ne tam olarak
Canimm fizyolojik serumu buzdolabına koy soğuk buhar seklinde ver ven oyke yaptimm öksürük icin
Yapıyorum canim valla çok sagol
1,498,712 soru
24,481,266 cevap
356,841 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın