Kızlar televizyon sesi arada kendiliğinden kısılıp açılıyor bir türlü anlam veremedim, komşuların öyle bir şey yapması mümkün müdür? Bu bile aklıma geldi😂Bilen varsa yazın lütfen eski bir televizyon da değil çözemedim bir türlü.
yeni modelse mümkun (((wifi var mi)))
abim odasindan tvye baglanip hem sesi kisar hemde kanali degistirirdiii
3 sene olmadı alalı,İnternet wifi soruyorsan yok.
Ben şüphelendim valla.
Cok sulu silnce de oluyo oglm camsili bosaltmisti tv ye televYon bir oyle kafayi yedi sonra kendi kendine duzeldi
Kesinlikle sulu değil canım.Silmedim yakın zamanda mendille siliyorum zaten.
Yapılabilir evet aynı kumandadan varsa mümkün
Nasıl anlicam ya
Ben telefondan Vestel kumanda kullanıyorum diğer odalardan televizyon müdahale ediyorum🤣🤣
Bizim kumanda da kırıldı telefondan değiştiriyorum kanalları.
İnşallah öyle bir şey yapmiyorlardir, onların TV sesi son ses açıyorlar, bütün odalara sesi geliyor.
Ben yatak odasından hatta banyodan bile müdahale ediyorum.
Kapatıyorum ses indiriyorum
Eskiden eşim bilmediği için anlamazdi. Telefonun da xiami mi kumanda vardı diğer odalardan olmazdı ben sinirim attı mı kapatırdım sesi indirirdim😂😂
Samsung telefon aldı o da farkına vardı çok uzakta bile olsa müdahale edebilir 😏
Yapabilirler çünkü olabiliyor
Nasıl anlarım öyle bir şey varsa
Anlayamazsın bildiğim kadarıyla
Evet Canim yeni TV lerde baglana biliyor ses açıp kapatabilir ama anlarsın yani TV baglaninca TV de ekran çıkıyor bağlandı diye bizimde bazen kisiliyor ama bizim kumanda bozuk açıyoruz bir zaman çok acıyor bir zaman kısıyor kumandayı değiştirince düzeldi
Benimde kumanda kırıldı telefondan değiştiriyorum.inanki şüphelendim.
Canım baglansa sen kullanamazsin o uygulamalarda bazen yapıyor kendinden sesi kısıyor
Kumanda uygulaması var telefon da baglanmkzsa yapar bizimkine bağlı esiminki arada kumandayı oğlum.saklauimca ordan degisiyoz
1,497,707 soru
24,465,255 cevap
354,845 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın